Vokpannā gatavota zupa


Karsta, asa un sildoša- tāda sanāca zupa vokpannā.

Vajadzēs (kā vienmēr- sastāvdaļu daudzums ir variējams)-

1) saldo papriku,
2) tomātu,
3) šalotes sīpolu,
4) ingvera gabaliņu,
5) iepriekš sagatavotu buljonu,
6) ''Santa Maria'' Āzijas vok mērci ar soju un saldo čili,
7) kokosriekstu pienu,
8) melno pupiņu spageti, ko var iegādāties Stockmann lielveikalā ar garu nosaukumu ''Max sport bio Protein melno pupiņu pasta spageti'' vai kādas citas piemērotas nūdeles vai makaronus,

Daru tā-

Vārošā ūdenī lieku pupiņu spageti un gatavoju kā norādīts instrukcijā- vāru 5-6 minūtes. Sakarsētā vok pannā lieku sīkos salmiņos sagrieztu papriku, sasmalcinātu tomātu, sīpolu un ingveru. Cepu uz lielas liesmas apmēram 5-7 minūtes. Pievienoju Āzijas vok mērci (uzmanīgi- tā ir asa!)  un kokosriekstu pienu. Kārtīgi samaisu. Pašās beigās pieleju iepriekš sagatavotu kaulu buljonu (man tāds mājās ir vienmēr, jo gatavoju to daudz un uzglabāju arī saldētavā).  Pupiņu spageti notecinu un pievienoju zupai. Zupa gatava! Lai garšo!





Komentāri