tag:blogger.com,1999:blog-8259900159363744042.post3745153420859968014..comments2024-02-17T08:12:35.142+02:00Comments on Aijas lietas: Reičelas Kū sāļais klafutiAija Elliņahttp://www.blogger.com/profile/00340372430739173033noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8259900159363744042.post-58989703721574283612018-03-18T16:15:05.572+02:002018-03-18T16:15:05.572+02:00Tu man atkal ar savu saldo pamudini taisīt šo- sāļ...Tu man atkal ar savu saldo pamudini taisīt šo- sāļo! :) Darbojamies! Aija Elliņahttps://www.blogger.com/profile/00340372430739173033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8259900159363744042.post-65795732740042184272018-03-11T16:35:54.725+02:002018-03-11T16:35:54.725+02:00Būs jāuztaisa sāļais. Obligāti! Saldais ir dievīgs...Būs jāuztaisa sāļais. Obligāti! Saldais ir dievīgs, kāpēc gan lai tāds nebūtu sāļais? Es noteikti likšu DAUDZ siera :)Antrahttps://www.blogger.com/profile/11352155314903312327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8259900159363744042.post-58060997478496778442014-01-26T21:37:24.314+02:002014-01-26T21:37:24.314+02:00vai, vai, izskatās llloti garšīgivai, vai, izskatās llloti garšīgiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8259900159363744042.post-24415986457959625182014-01-16T10:20:05.832+02:002014-01-16T10:20:05.832+02:00Vēl man likās, ka skābo krējumu vajag mazāk vai ai...Vēl man likās, ka skābo krējumu vajag mazāk vai aizstāt ar saldo krējumu - deva tādu skābenumu.Baibahttps://www.blogger.com/profile/12430207986836530017noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8259900159363744042.post-73095946875083157882014-01-15T18:57:35.754+02:002014-01-15T18:57:35.754+02:00quiche laikam ir ar mīklas garoziņu, klafuti tādas...quiche laikam ir ar mīklas garoziņu, klafuti tādas nav, ir viendabīga massa. Par klafuti grāmatā teikts, ka tas ir sens deserts- parasti taisīts kā saldais ēdiens ar ķiršiem vai citiem augļiem, bet, ka franči pēdējā laikā to taisa arī sāļā variantā. Droši vien, ka riekstus var aizstāt ar miltiem, ja izlaidīsi, tad būs omlete :), bet mana izvēle taisīt šo ēdienu bija tieši tāpēc, ka tajā gandrīz nav miltu :). Aija Elliņahttps://www.blogger.com/profile/00340372430739173033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8259900159363744042.post-38718775343849992112014-01-15T18:42:40.800+02:002014-01-15T18:42:40.800+02:00O, Baiba pasteigusies, es tieši domāju - nez vai r...O, Baiba pasteigusies, es tieši domāju - nez vai riekstus var izlaist vai aizstāt - nav man tādas mantas mājā. Izskatās lieliski, būs jāpalasa, ar ko klafuti atšķiras no quiche.Diānahttps://www.blogger.com/profile/14640207502878468169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8259900159363744042.post-79633791122670263392014-01-15T16:45:22.199+02:002014-01-15T16:45:22.199+02:00Man prieks :) Man prieks :) Aija Elliņahttps://www.blogger.com/profile/00340372430739173033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8259900159363744042.post-4171530326505462782014-01-15T13:17:48.321+02:002014-01-15T13:17:48.321+02:00Labi sanāca! (Bez riekstiem)Labi sanāca! (Bez riekstiem)Baibahttps://www.blogger.com/profile/12430207986836530017noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8259900159363744042.post-40309462614969052782014-01-15T12:18:40.264+02:002014-01-15T12:18:40.264+02:00Dažreiz jau uznāk apnikums! :) Dažreiz jau uznāk apnikums! :) Aija Elliņahttps://www.blogger.com/profile/00340372430739173033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8259900159363744042.post-46071648981329378832014-01-15T10:43:17.302+02:002014-01-15T10:43:17.302+02:00he, he, man jau liekas, ka Tev vienmēr patīk gatav...he, he, man jau liekas, ka Tev vienmēr patīk gatavot!Irēnahttps://www.blogger.com/profile/06881262264691676890noreply@blogger.com