Svētdienas ābolkūka
Nebeidzu virtuvē eksperimentēt ar dažādiem miltiem. Kāds man mērķis? Mērķis- izmantot pēc iespējas mazāk parastos smalkos kviešu miltus. Tā vietā gribu lietot rupja maluma kviešu, rudzu, griķu miltus. Tos dažādot ar ķirbju, mandeļu miltiem, auzu pārslām u.c.
Ne vienmēr mani eksperimenti vainagojas ar ļoti labiem rezultātiem. Bet gadās arī pa veiksmei :). Nesen cepu pankūkas, bet parasto miltu vietā izmantoju sajaukumu no kviešu, rudzu un ķirbju miltiem aptuveni vienādās devās. Sanāca ļoti garšīgi.
Un saku kā parasti- nebaidāmies eksperimentēt! Un labu apetīti! :)
Komentāri
Tava ābolkūka noteikti bija ļoti garšīga, jo izskatās ļoti apetelīga:)