Brokastīs tiramisu jeb Jāņa Sokolovska meistarklasē
Vakar piedalījos ilgi gaidītajā šefpavāra un restorāna Riviera līdzīpašnieka Jāņa Sokolovska meistarklasē. Šo iespēju ieguvu piedaloties saldējuma Ekselence desertu fotogrāfiju konkursā, iesūtot Kristiana vārda dienas kūkas bildi. Šis konkurss mani piesaistīja ar to, ka lai piedalītos nebija vis jānopērk saldējums un jāreģistrē čeks, kā tas ir pierasts, bet tikai jānosūta deserta fotogrāfiju! :) Un kas var būt vieglāks par šo! Bet, ja nopietni, tad, protams, ka balva- meistarklase, bija vislielākais vilinājums piedalīties. Iepazīti cilvēki, jaunas zināšanas, interesanta pieredze- es domāju, ka vērtīgāku dāvanu nemaz nevar iedomāties!
Ierodoties notikuma vietā, mūs sagaidīja smaidīgs meistarklases vadītājs, glāze šampanieša un jau iepriekš uztaisīts krēms brulē, kuru pašiem bija jāpabeidz gatavot, nodedzinot cukura virskārtiņu. Un, protams, jānotiesā!
Tad mācījāmies gatavot tiramisu. Mums izdevās! :)
Tā izdevās, ka knapi dabūju burciņas vāciņu ciet, lai transportētu saldo uz mājām.
Bet ar to vēl vakars nebija galā- varējām mācīties arī kā gatavo krēmu brulē.
Paldies meistarklases dalībniekiem par jauko un draudzīgo atmosfēru, saldējumam Ekselence par konkursu un Jānim Sokolovskim par meistarklasi! Baterijas kādam laikam atkal ir uzlādētas. :)
Bet par manu dalību un necerēto panākumu konkursā Iemīli rapšu eļļu- citreiz! :)
Komentāri
tiramisu vienmēr bija uzrunājis, taču gatavojusi pati neesmu