Gatavojoties Otrās elpas darbnīcai


Diez vai par maniem darbiem būs jelkad tik daudz sajūsminātu komentāru, kā par tēta pinumiem vakardienas rakstā, bet par to visiem LIELS PALDIES! :)

Jā, mīļās, lieliem soļiem tuvojas sestdiena, kad esmu piekritusi Otrā elpā (negribas pat teikt ''novadīt'') piedalīties auduma ziedu un rotu darbnīcā. Pa šo laiku esmu daudz pētījusi un praktiski darbojusies, lai darbnīcas dalībniekiem būtu vairāk piemēru un lielāka izvēle, ko veidot nodarbībā pašiem. Esmu centusies aptvert iespējami vairāk materiālu un stilu, lai nodarbībā parādītu, ka arī no auduma atgriezumiem var tapt skaistas lietas.

Atrādu jums vēl savus jaunākos darbus, bet nevaru garantēt, ka līdz sestdienas rītam netaps vēl kāds. :)

Jāsaka, ka mana sirds un patikšana noteikti pieder šīm filca brošiņām. Vīrs gan redzot, ka griežu ar manikīra šķērītēm mazos virpulīšus sarkanajām puķītēm vaicāja, vai netaisos drīzumā arī sākt strādāt ar mikroskopu :D.



Paldies visu to neskaitāmo interneta mājas lapu veidotājiem, kurās ieskatījos, meklējot iedvesmu. To ir tik daudz, ka nevaru pat ielikt saites... Paldies, mīļās ziedu veidotājas, jūs visas esat brīnišķīgas!!!

Komentāri

Anna teica…
Vai, man tās tavas sarkanās skaistules iet pie sirds! Burvīgas...Par tēta nopelniem- nodzīvosi tu līdz tādam vecumam, arī tik daudz sajūsmas būs par taviem darbiem!
Daiga teica…
Glaunas brošiņas!
Irēna teica…
Man prieks par tik apzinīgu gatavošanos! Tās brošas jau "ievelk", vai ne? Ļoti jaukas! TURPINI VIEN, IEPRIECINI MūS!
Aija Elliņa teica…
Ievelk, ievelk, vai kā ievelk! :)

Ļoti ceru, Anna! :)

meitenes, paldies! tā kā man drēbes nav par ko īpaši jaunas nopirkt, man toties būs kādi 100 jauni aksesuāri- pie katriem cimdiem, šalles, somas un kurpes būs cita brošiņa! :D
Sarkanā Biete teica…
Es tik pagaidām varu tikai jūsmot par visu šito padarīšanu. Būs man jādabū stiprākas brilles un arī jāsāk mēģināt. Man arī tās sārtās dikti iet pie sirds:)
Anonīms teica…
Abas sārtās brošiņas ir fantastiskas :) Varu tikai turpināt apbrīnot Tavu neizsīktošo izdomu un fantāziju visus šos skaistumus radot!
Andra
Aija Elliņa teica…
Paldies, Beetroot, paldies, Andra! :)
Pai! teica…
Tā ir tik liela dāvana būt apveltītai ar tik daudziem un daudzpusīgiem talantiem! Skaistas puķītes, ļoti, ļoti!!!!
Aija Elliņa teica…
Vai, cik sirsnīgi! Liels paldies, Pai! :)
Anonīms teica…
SKAISTI, SKAISTI, SKAISTI, ko vēl te var piebilst, tā turpināt