Maciņš atlaižu kartēm


Nezinu kā ir citiem, bet man ir sakrājušās ļoti daudz plastikāta atlaižu un dažādu ''kluba biedru'' kartes. Lielveikali, aptiekas, skaistumkopšanas profesionāļu veikali- viss vajadzīgs, bet naudas makā vairs nelien.

Tā kā mazais bērns mani ir aplipinājis ar vīrusu, bet pats jau sen vesels bērnu dārzā, šī brīža pašsajūta neļauj neko vairāk, kā sēdēt un lēni kustināt rokas :D. Šim darbiņam piemēroti!

Vajadzēs-

1) džinsu auduma atgriezumu,
2) plāno filca audumu (arī der atgriezumi),
3) dažādas pērlītes,
4) podziņu,
5) šujmašīnu.

DARĪJU TĀ

Internetā sameklēju magones motīvu, jo tieši tādu gribēju uz maciņa. Izdrukāju, izgriezu. No filca auduma izgriezu ziedu un lapas.

Ar nepārtraukto atpakaļdūrienu piešuju filca ziedu un lapas pie džinsu auduma. Audumu jāizvēlas tādā lielumā, lai maciņš būtu gatavā veidā nedaudz lielāks par plastikāta kartēm.

Magones viducī iešuju fliteri un sēkliņpērlītes. Zem ziedu motīva nošuju brīvi ar dažādām pērlītēm no '''pārpalikumu maisa'' :).

Sašuju sānu vīles. Detaļai, kas aizvērs maku, noārdu kādas 10 diegu kārtas un iegūstu nelielas bārkstis. Iešuju pogcaurumu un piešuju pogu.

Maciņš gatavs!

Komentāri

Inese teica…
jā man ar šitā bēda - beigu beigās makā palikušas it kā biežāk lietojamās, citas mētājas kaut kur nebūt, protams, šī iemesla dēļ arī netiek lietotas, jo nav līdzi.
Es jau arī labu laiku domāju, ka vajag atsevišķu vietiņu šīm kartēm, jo makā tiešām ir pa šauru :)
Magonīte ļoti skaista
Džinss laikam ir pateicīgākais materiāls biežai lietošanai...
Aija Elliņa teica…
Paldies! :) Jā, džinss ir labs materiāls gan visvisādai reciklēšanai, pāršūšanai utt. Varbūt vienīgi būtu bijis labāk, ja džinss būtu bijis nevis ''staipīgais'', bet parastais kokvilnas... vieglāk būtu bārkstis taisīt/ārdīt :D
Anonīms teica…
cik skaists maciņš, jāmēģina kaut ko uzķimerēt man arī tādu ļoti vajadzētu.MALACĪTIS!
Madara teica…
he, laba ideja. savādāk pazaudēju savu rimi karti,ka nācās jaunu sūtīt. Bet nu patreiz iztieku ar jauno maku, ko brēmenē iegādāju. man jau slimība uz tiem lieliem, kas kā soma gandrīz. bet skatos ka arī manā lielajā makā vairs nav daudz vietas. tāpēc šo ideju lieku aiz auss :D
Aija Elliņa teica…
Madara, es arī lietoju lielus makus, bet ja nu ieliekot lielajā makā kartes, tas paliek tik biezs, ka nevar ciet dabūt, tad tas vairs nav normāli! :))))

Anonīmā māmiņa, uzšuj maciņu, redzēsi, kāds būs gandarījums pēc tam! :) ... nu es jau arī varu Tev uzšūt :)
Irēna teica…
ļoti mīlīgs maciņš! es jau arī sen "briestu" uz šo pasākumu!
Sarkanā Biete teica…
Man arī tāda pati bēda - maks tik pilns, ka pušu plīst, tikai tas pilnums nav no naudas, bet no dažādām kartēm:) Paldies par feino ideju!
Aija Elliņa teica…
ņemiet par labu, kam var noderēt! :)
Antra teica…
šitā kaite laikam šobrīd ir katram otrajam! :D Starp n-tajām kartēm atrast īsto :D Super ideja! Un... piebildīšu... staipīgais džinss ir- STAIPĪGS! Tātad, ja uzradīsies vēl kāda karte, tad nedaudz padosies :P
Aija Elliņa teica…
Tas gan, Antra, tiesa! Es jau tur iemērīju arī rezervīti :D
Anonīms teica…
skaists maciņš un magone burvīga :)tā kā man ļoti līdzīga aktuāla problēma, tad pašai lieti noderētu tāds maciņš :) es tikai ne līdz galam no apraksta sapratu kā ir veidoti tie kabatiņu nodalījumi, kuros visas tās kartes salikt? jeb ir viena liela kabata?
paldies ;)
Andra
Aija Elliņa teica…
Andra, es šoreiz taisīju vienu lielu nodalījumu un viss. Maciņš ir gana liels, es atveru un visu arī redzu, kas tur iekšā atrodas, tā, ka briesmīga meklēšana nesanāk :)