Tāda

Kā jau vakardienas rakstiņā pieminēju, gatavojos pirmdienai- iesim atkal ar Irēnu veikt sabiedriskos darbus. Jeb izsakoties tuvāk patiesībai- darīt kādu sirdsdarbiņu. Ar sievietēm Māras krīzes centrā taisīsim brošas. Tā, lai dzīve krāsaināka, lai pašām un viņām prieks. Tad nu cenšos taisīt iespējami dažādākas brošiņas, lai varu parādīt piemēra pēc, kādas tās vispār var būt un izskatīties.

Šodien viena jauka puķe no grāmatas ’’Dekoratīvi auduma ziedi’’. Šeit nu jāsaka, ka tik īsā laika sprīdi un ar tik minimālu piepūli ir panākams maksimāls efekts. Vismaz man šī puķe patīk.

Instrukcija šeit-

Komentāri

Sarkanā Biete teica…
Cepuri jums abām nost par tādu ideju. Lai veicas!
Aija Elliņa teica…
Liels paldies, Beetroot! Paldies Irēnai, kas to dara regulāri, jo es jau tikai jauniņais šajā projektā, viņa man ļauj iet līdzi! :)))))
Irēna teica…
Nu es esmu laimīga, ka man līdzi nāk izcila rokdarbniece, ar kuru mēs šai jomā varam saprasties no pusvārdiem un- vēl abas Mežāži:))
Biene teica…
Kā Jums visam laika pietiek?Jums diennaktī varbūt vairāk stundu kā citiem?Un , ja vēl kādam citam prieku var dot, tad tie darbiņi nes daudz labu domu!
Aija Elliņa teica…
Paldies, Irēna, paldies, Beine!

Zini kā tas ir (Tu noteikti zini, Beine!) :)))- jo vairāk jāpadara, jo vairāk arī var padarīt! :) Un ja tā ņem- kas ir viena stunda mēnesī, dažreiz to tāpat bezjēgā nobumbulēju, bet šeit, vismaz man, gandarījums ir milzīgs!
Inga teica…
Es zinu, ka tas nav vienkārši, darīt to, ko Jūs abas ar Irēnu darāt! It sevišķi "jauniņajiem" nav viegli. Jo grūti novilkt robežas starp nodarbību un mājām. It sevišķi tad, ja sanāk darboties ar bērniem...
Malači, meitenes! :)))
Aija Elliņa teica…
Paldies, Inga! :) Un nodarbība vēl turpinās mājās- kā pagājušo reizi, kad ar bēniem centrā taisījām grāmatzīmes, atnāku mājās- mazie saka- mēs arī gribam darīt to, ko tu darīji ar svešajiem bērniem!!! :))))) Nu ko, darbojamies tālāk! :)
Anonīms teica…
tiešām jauka begonija, lai izdodās pasākums, veiksmi
Aija Elliņa teica…
Biene, tikko ieraudzīju, ka manā atbildē Tev visi burti otrādi, piedod, pēdējā laikā visu laiku tā rakstu, mainot patskaņus vietām... :( Laikam kaut kas ar galvu! :)))))
Anna teica…
Lai izdodas jaukā iecere!