Ceļojumi- virtuāli, episki un .. mākoņos

Kamēr Anita savā blogā mūs iepazīstina ar Rīgas labām un ne tik labām VIETĀM, es ceļoju pa viņas pašas bloga receptēm. Un te es jums teikšu, var iegūt dažu labu atkarību- piemēram Anitas galuškas ir kļuvušas par manu ieradumu. Skat, vai nav kārdinošas?

Ēdu ar tikko vārītu zemeņu džemu. Džemu tādēļ, ka apnicis apēst tikai ogas, jo bērni grib ēst vienīgi ievārījuma sīrupa daļu :). Ievārījumu vāru ar Ievārījumu cukuru- nevaru pretoties tai garšai, kas sanāk, vārot ar šo cukuru- nesalds, nepārvārīts un svaigi smaržojošs ievārījums vai džems. Paldies Anitai par ideju pāri palikušās, nesavārītās galuškas saldēt nākamajai reizei. Izņem no saldētavas, uzvāri un ēdiens gatavs!

Un kas tad ir ar tiem mākoņiem? Re, kādi skati paveras vakarā sēžot uz lieveņa un ēdot ko garšīgu-







Īsta Pastaiga mākoņos (vai zināt tādu senu un romantisku filmu?) :)

Komentāri

Madara teica…
nu pirmajā bildē maķoņi kolosāli. tik pūkaini, tik izteikti, kā debesmannā :D
Aija Elliņa teica…
Jā, un, protams, ka mana fotokamera nespēj atainot to, kā tas dzīvē izskatījās! Iespaidīgi.
Anonīms teica…
mana mīļā dabas vērotāja, arī tam vēl atlika vakar laiciņš, apsveicu, žēl ka nesagaidīju galuškas, jā mākoņos var ļoti daudz ko ieraudzīt un izdomāties
Inese teica…
cik Tev sarežģīts tas nosaukums - mūsmājās tās ir vienkārši "biezpiena kļockas" :D - tas manas bērnības mīļākais paēdiens, jo mēs ēdam ar krējumu un cukuru, ņammmmmmmmmmmmm...
Pirmā mākoņu guba tik iespaidīga un tik līdzīga lielai, treknai klimpai :)))
Aija Elliņa teica…
Inese, nu zini kā, no Anitas recepte un no Anitas nosaukums! :) Man atkal neviens tādas netaisīja, bet es vienmēr zināju, ka man garšotu un kad ieraudzīju šo Anitas recepti, tad arī man tās riktīgi iepatikās un uzreiz ''iegāja'' ēdienkartē :)

Tās tādas pirmsnegaisa mākoņu klimpas :D
Sarkanā Biete teica…
Ņammīgi mākoņi un galuškas:)
Biene teica…
Tev jaukas galuškas vakar bijušas gan debesīs,gan šķīvī!