Cimdudukša un zeķuzaķa iedvesmoti

Mēs esam no tiem laimīgajiem, kam jau ir iespēja savās rokās turēt jauno, Irēnas un viņas draugu veidoto grāmatiņu par cimdu un zeķuzvēru piedzīvojumiem. Mans bērns ir pilnībā pārņemts, darbojas uz pilnu klapi un ik pa laikam man vaicā, vai es uztaisīšu putnu, kaktusu u.c.

Bet pats jau ir uztaisījis kuģi-




Protams, ka grāmatā redzamais kuģis ir nedaudz savādāks, nekā Kristiana taisītais, bet mani tas priecē. Priecē tādēļ, ka bērns vairs par katru cenu necenšas uztaisīt tā, kā paraugā, bet pieiet radoši darbam un risina problēmas pa savam!

Un te ir vilciens ar mūsmājas zeķuzvēriem, kas ir tapuši vēl pirms grāmatas iznākšanas. Bet, protams, arī Irēnas iedvesmoti! :)


Kristianam grāmata ļoti patīk. Šķiet, ka tas ir labākais kompliments grāmatas autorēm. Paldies par skaisto darbu!

Komentāri

Elīna teica…
ļoti simpātisks zilonītis:)
Irēna teica…
Esmu sajūsmā, Aija! Tavi bērni ir vienkārši kolosāli-gan konstruktori, gan kā testa brigāde:) Grāmata darbojas, man šķiet, ka šai testa brigādei pienāktos balva par šādu fantastisku aizrautību!Teikšu Duduksim un Zeķuzaķim, lai domā par to!:):)
Aija Elliņa teica…
Viņi jau ir saņēmuši balvu avansā- pašu grāmatu! :)
Madara teica…
kāda bagāta izdoma :)
Inese teica…
ko tik Tavs bērns nedabū gatavu!!!
Skaisti un ļoti radoši darbi, malacis - noteikti paslavē arī no manis :)))
Aija Elliņa teica…
Paldies, meitenes! :)
Anonīms teica…
kāda izdoma un pacietība, rezultāts ir vienkārši satriecošs, paldies arī Irēnītei par redzes loka paplašināšanu, ļoti jauka grāmatiņa
Aija Elliņa teica…
Jā, grāmata ir Topā! :)