Jūlijs...

Lai kā es sev neļauju sūdzēties par to, ka vasara nav mans mīļākais gadalaiks, šobrīd atkal esmu padevusies.... Varbūt man pietrūkst kāda ūdenskrātuve mājas tuvumā, jo vasarā īsti laimīga es jūtos tikai reizi nedēļā, kad eju ar bērniem uz baseinu. Ja domāju par visādiem slimību vai citiem nepatīkamiem atgadījumiem, tad arī tie, parasti ar mani notiek vasarā un pārsvarā jūlijā. Šodien pat man ir jāiet pie ķirurga, lai tas ar ķirurģiskas iejaukšanās palīdzību likvidētu kādu sāpīgu veidojumu, kas radies karstuma/sliktas imunitātes/nav īsti izpētīts/dezodoranta lietošanas/un vispār tā vienkārši notiek rezultātā... Nu nav jau mirstamā kaite, bet kaitina tas, ka esmu zaudējusi kontroli uz brīdi.

Stresa rezultātā man kopš vakar vakara ir iestājusies kēksa diēta-

Ne velti kādreiz šo recepti nosaucu par Kēkss, kas vienmēr palīdz :). Tikai šoreiz izmantoju patiešām lielo vasaras priekšrocību- aiziet līdz upeņu un jāņogu krūmam un ātri salasīt ogas, ko pievienot kūkai. Garšo brīnišķīgi!

Vēl, lai pārāk negrimtu pārdomās par savu ''grūto dzīvi'', vakar vakarā sagatavoju interesantu uzkodu, kas pēdējā Ievas Virtuvē dēvēta par ''Ātrie, kraukšķīgie bārberkjū gurķi''. Paldies Laurai Dumberei par recepti.

Noteikti vēlāk vakarā pastāstīšu, kā sanāca gurķīši! Pēc pirmās pagaršošanas, šķiet, ka ir labi!

Nu tad novēliet Salaspils ķirurgam vieglu roku un kas varbūt pat svarīgāk- pieņemšanas telpā ne pārāk garu rindu (salaspilieši sapratīs!) :).

Komentāri

Madara teica…
tiešām, novēlu lai veicas ;)
guķi un kūka izskatās apetelīgi :D
Irēna teica…
viss būs LABI! un pie tā, ka nevar dzīvi kontrolēt ...patiesībā jāpierod:)
Aija Elliņa teica…
Paldies, Madara!

Paldies, Irēna, bet Tu taču zini, ka mežāzim ar to ir grūtības :D
Anda teica…
Veiksmīgi! :)
Laine teica…
Mīļā Aija, turies! Atpūties un gūsti spēku!
Anonīms teica…
Novēlu, lai viss veiksmīgi ar ārstiem. Pēc apraksta šķiet, ka man reiz bija līdzīga problēma, bet nu kaut kā tomēr viss atrisinājās bez ķirurga iejaukšanās. Lai nu kā - pēc tam izsecināju, kura dezodoranta + vasaras karstu ietekmē tiku pie šīs ligas. Tāpēc iesaku pameklēt googlē - ir gana daudz dažādu rakstu par un ap šo.
Aija Elliņa teica…
Paldies, manas mīļās, par atbalstu!
Diāna teica…
Turies, veseļojies! Nepatīkamas tādas ķibeles, laiku prasa, bieži arī naudu. Man identiskas izjūtas saistībā ar vasaru, bet mums, par laimi, ir upe 10 minūšu brauciena (ar riteņiem) attālumā, un lai gan tas neuzlabo darbaspēkus un nemazina sanīkumu šai sutā, tomēr dzīvi padara jaukāku.
Aija Elliņa teica…
Paldies, Diāna! :)
Anonīms teica…
Kūka tiešām garšīga un skaista, bet nepatikšanas tiešām piemeklē, lai nekas nopietnāks nekad tevi nepiemeklētu, rakstu šo, kad ķirurgs jau pastrādājis, viss būs labi