Kristiana vārda dienas dāvanas

Vakar svinējām Kristiana vārda dienu. Mazliet jau mēs šmaucamies, jo kalendārā rakstītajam vārdam ir garais burts Ā, bet Kristiana vārdā tas ir pazudis! :) Paldies visiem viesiem par dāvanām, jauko kompāniju un vienkārši forši pavadīto dienu!

Bet es gribēju pastāstīt, kā šī diena sākās. Sestdienas vakarā, kad bērni jau gulēja, tētis uzlika viņu istabā uz galda dāvanas- gan vienam, gan otram brālim... jo tā vienkārši ir iegājies, ka jubilāram tiek lielāka dāvana, bet otram brālim kaut kas mazāks :).

Pamodos no rīta no priecīgi satrauktas čukstēšanās bērnistabā, ka IR DĀVANAS! Jātaisa vaļā, jāskatās... bet BRĀLI, PIRMS TAM IEDOSIM VIENS OTRAM SAVAS DĀVANAS! Es jau saausos! Interesanti! Eju skatīties. Izrādās brāļi arī viens otram ir sazīmējuši dāvanas. Lūk mazākā brāļa dāvana Kristianam-

Un šādu dāvanu Kristians uzzīmējis mazajam brālim Rihardam :)-


Šodien abi mīļie brālīši vēl nav izgājuši pat ārā, jo ir pilnībā iegājuši vakar sadāvināto lego kalnu, domino u.c. galda spēļu pasaulē. Un pat ne reizi vēl nav sastrīdējušies :D.

Jauku un harmonisku arī jums visiem dienu! :)

Komentāri

Madara teica…
cik jauki ka tāda saticība :)) sveiciens svētkos ;)
es gaidu kad manējie tā sadzīvos :D
Aija Elliņa teica…
Madara, mums arī gadās- stulbenis sīkais un pajoliņš brālis! :) nu šoreiz tāda svētku saticība uznākusi! :D
Irēna teica…
cik mīļa tradīcija!! pareiza audzināšana.
Elīna teica…
Tev tiešām ir pārsteidzoši forši bērni! Tik jauki - atcerēties, ka jāsagatavo dāvana vienam otram!
Antra teica…
Briesmīgi mīļi! :) Kā jau teicu- mazā gadu starpība ir lieliska lieta, jo vienmēr balkus ir rotaļu un domu biedrs!
Inga teica…
:))) Svinot mūsu Kristiāna vārda dienu iedomāju, ka arī Tavās mājās notiek svinēšana:))))
Ir, ir gan forši, ka bērniem maza gadu starpība - tad ir gan labās sadzīvošanas dienas, gan ķīviņu dienas:))) Bet īstenībā tajās abās puikiem ir tā "pleca sajūta" manuprāt:)))
Aija Elliņa teica…
Antra, Inga, es nevienu brīdi neesmu nožēlojusi, ka maniem zēniem ir maza starpība. Lai arī varbūt dažreiz man jāpaskraida dubultātri, bet viņiem tiešām kopā ir forši!
Paldies! :)
Anonīms teica…
nu vai nav brīnišķīgi, ka brālīši viens par otru padomā, cik jauki reizēm viņi dauzās, tik skaisti, ka sirds gurst, kādreiz sanāk arī ķīviņi, tas ir normāli, tikko Kika pazūd no redzes leņķa, Rihardiņš uzreiz meklē, kur brālītis