Mazo meiteņu somiņa. Nr. 2


Nesen dzirdēju teicienu- manus kompleksus apglabās kopā ar mani. To nu es varu pilnībā attiecināt uz sevi. Nē, nedaudz jau esmu iemācījusies būt par kurlo vardīti, bet tomēr- kad kaut ko daru, vienmēr šaubos.

... jūs taču zināt stāstu par kurlo vardīti? Vesels bars vardīšu skrēja (lēca) un kādu lielu mērķi, piemēram, gribēja uzrāpties milzīgā kalnā. Visi apkārt runāja- viņām nekas nesanāks, viņas to nespēs, tas viņām par grūtu. Vardītes klausījās un viena pēc otras izstājās no cīņas. Tikai viena, neklausoties citu runas, skrēja uz mērķi kā traka. Un sasniedza to! Visi vardīti slavēja un apbrīnoja, teica, cik tā drosmīga! Īstenībā- izrādījās, ka tā vardīte vienkārši bija kurla un nedzirdēja ļaužu runas! :)

Tas tā- ievadam. Es turpinu šūt mazo meiteņu somiņas. Visu laiku šaubos, jo īsti nav kam pajautāt, ko tad tās mazās meitenes tieši grib. Bet, ņemot vērā, ka katra mazā meitene grib ko citu, turpinu darboties pēc savas saprašanas! :)

Šī somiņa ir šūta no linu auduma. Oderīte un puķe ir no plānas kokvilnas. Somiņas izmērs ~ 26 X 18 cm. Oderītē maza kabatiņa. Verās ciet ar vienu drukkņopi :).

Šeit var paskatīties, kā top somiņas puķe-



Rosamies! :)

Komentāri

Anonīms teica…
nu brīnumjauka mazo meiteņu somiņa, domāju ka viņām ļoti patiks, gaumīga un mīļa
Anonīms teica…
nu par ko tu šaubies, tas viss sen jau ir aizgājis ar izcilību
Irēna teica…
Ļoti mīlīga!
Antra teica…
Vot tā ir tam puiku mammām :) Galīgi nezina ko grib mazas meitenes ;) Jaizvērš kāda aptauja!
Zane teica…
Saku kā meitas mamma :) - somiņa brīnišķīga..Krāsu izvēle - trāpīts 10niekā, dekors-puķe - ļoti skaists..nu vienu vārdu sakot - TAS IR TAS, ko vēlas mazas meitenes - tā tik turpināt... ;)
Aija Elliņa teica…
Zane- PALDIES! :D

Antra, es prasu Rihardam- Rihardiņ, kā tu domā, vai Odrijai patiktu šī somiņa (Odrija ir Riharda bērnu dārza draudzene? :D
Aija Elliņa teica…
... draudzene, bez jautājuma zīmes :)
Anonīms teica…
Odrijai ļoti piestāvētu
Aija Elliņa teica…
Noteikti! Odrijai viss piestāv! :)
Elīna teica…
man patīk.Domāju, ka manai meitai arī patiktu:)
Inga teica…
:))) skaista somiņa meitenēm! Feini, ka izvēlējies linu - vasarai piestāv.:)) Man šķiet, ka mazām meitenēm patīk košas krāsas, ziedi, tauriņi, vēl pa kādai princesei. Tas vērojot mazās radu meitenes:)))