Minialbumiņš no aploksnēm

Pirms teju vai pusgada, Kristiana dzimšanas dienā, sadomāju, ka jāuztaisa mini albumiņš, kurā esam redzami tikai mēs ar vecāko bērnu. Protams, ka tādu sataisīšu arī ar jaunāko bērnu. Re, pusgads pagāja, sataisīju albumiņu! :)

Izmantoju tikai vienāda izmēra vecas aploksnes. Gan tīras, kurās jubilejās ir dāvināta kāda naudiņa, gan sūtītas pa pastu un ar uzrakstiem.

Sākot darbu, visām aploksnēm ir jābūt aizlīmētām. Katru jāsaloka uz pusēm.

Pirms tam izprintēju savas mīļākās bildītes ar Kristianu.

Atgriežu visas aploksnītes vaļā pa augšpusi vai nu secinu, ka dažas jau ir atgrieztas sānu daļā. Tas nekas, dažas bildītes ņemsim ārā no gala, dažas pa sāniem.

Līmēju salocītās aploksnes kopā.

Aprakstītās aploksnes līmēju kopā tā, lai raksti būtu iekšpusē- salīmēti kopā un neredzami.

Izvēlos stingrus vāciņus albumiņam. Tiem izmantoju šokolādes iepakojumu ar Zibens Makvīna attēlu. Tas labi raksturo mana bērna ļoti noturīgās intereses viņa pirmajā ''piecgadē'' :).

Ar caurumduri taisu caurumiņus bildēs, iesienu lentītes, aiz kurām būs viegli satvert bildes.


Albumiņš gatavs!

Tā nu maniem papīrdarbiem- mājiņai ar melnajām mutēm un vīra vārdadienas tualetes rullīšu albumiņam pievienojas vēl viens. Un kā parasti, darbojoties ar ģimenes bildēm nav saprotams... kur paliek laiks!

Komentāri

Irēna teica…
man patīk Tava radošā pieeja! tad jau printeris strādā?
Aija Elliņa teica…
Jēeee, manis radītos bojājumus Reinis beidzot novērsa :)
Paldies!
Ineta teica…
Ļoti jauks albūmiņš!!! Man šausmīgi iepatikās tās bantītes pie bildītēm, tām ir ne tikai sava nozīme-ērtāka izvilkšana no kabatiņas, bet ari ļoti glīti izskatās!
Biene teica…
Ļoti jauka dāvaniņa un tik ļoti pa sirsnīgo...
Anonīms teica…
cik sirsnīgs un jauks albumiņš, taisni pieķēra pie sirds, paldies
Inese teica…
jā, Zibens Makvīns arī mums vēl ir ļoti noturīga interese, ar nepacietību gaidam otro sēriju :)))
Albumiņš mīļš, bet man tās tukšās lapas gan prasītos apzīmēt, aprakstīt, aplīmēt ar kaut ko jums abiem mīļu un svarīgu, kas varbūt pēc gadiem jau būtu aizmirsies, bet albumiņā palicis par piemiņu...
Aija Elliņa teica…
Paldies, Biene, un paldies, Inese, par ideju! To noteikti vēl darīsim! :) ''Apaudzēsim'' :)
Inga teica…
:))) jauka ideja un mīļš izpildījums!
Tajos Vāģos kaut kas ir! Pat mans lielais mazais dēls vēl joprojām fano par tiem:)))
Zane teica…
..Man, kā meitas mammai, "vāģi" tumša bilde, es jums par Hello Kitty šo to varētu izstāstīt :D , bet ne jau tas šoreiz svarīgākais..paldies par ideju - ļoti skaisti un, manuprāt, VĒRTĪGI..es meitas zīmējumums un citas lietas, ko vēlos saglabāt, lieku lielā kastē - tad šāds albumiņš varētu būt brīnišķīgs papildinājums par gada laikā piedzīvotajiem mirkļiem..Vēlreiz, padies par ideju :))
Aija Elliņa teica…
Lūdzu, Zane! Šie ''papīra darbi'', manuprāt ir neizsmeļamas iedvesmas un darba lauks! :) Katrs var pielikt savas idejas klāt! :)