Vasaras priecīgā ēšana

Kāpēc priecīgā? Tāpēc, ka nepaslinkoju un uztaisīju atkal sev atsevišķas vakariņas. Beigās gan arī bērni pievienojās. Nu ko es varu darīt, ka negribas man ēst kopā ar vīru karbonādi ar kartupeļiem. Negribas karbonādi, nevis negribas ēst kopā ar vīru :D. Saprotu arī viņu, kam negaršo burkānu pilnas pankūkas :D

Ko tad mēs ar bērniem ēdām?

Sarīvējām virtuves kombainā kartupeļus un nedaudz burkānus. Bērniem sacepu tikai kartupeļu pankūciņas- kartupeļiem pieliku sāli, piparus, kaltētus tomātus un sīpolus (tos, protams, var likt klāt arī svaigus, bet tā kā man stāv krājumi, ko pievienoju cepot maizi, vienmēr ir kārdinājums tajos ''iegrābties''). Kartupeļu skaidiņas liku uz pannas un eļļā apcepu, kamēr gatavas. Bērni ēda ar tomātu gurķu salātiem.

Es cepu tāpat, tikai maniem kartupeļiem bija pievienots arī rīvēts burkāns. Ēdu ar fetas sieru un saviem tomātiem no dārza. Ilzīt, redzi, man tomēr sanāca tomāti!!! Paldies Tev par stādiem! :)

Tāda lūk mums sanāca priecīga ēšana!

Komentāri

Irēna teica…
kā vienmēr-skaisti un garšīgi!
Sarkanā Biete teica…
Sava veida dalītā uztura princips:):) -vīram savs, tev ar puikām savs:)

Pankūciņas izskatās dikti apetelīgas!!
Ilze Lipska teica…
Forši! :) Es jau nedaudz pārdzīvoju, ka Tev tā, tik lapas vien aug.
Anonīms teica…
Mmm.. izskatās jau nu ārkārtīgi gardi.. :) es pat ļoti labprāt uz Tavām vakariņām pievienotos :)
Andra
Aija Elliņa teica…
Ilze (tā, kas S.B), es jau vakar nosmējos, ka laikam tā pankūka izskatījās laba, jo arī pieminētais karbonāžu ēdājs vienu apēda :D

Ilze (tā, kas stādiņus deva)- es brutāli izrēķinājos ar lielākajām lapām un tomāti sāka kaut kā naskāk augt :D Bet drīz ielikšu stāstu par melotrijām! Tās GAN AUG! :)

Andra- virtuāli nosūtu vakariņas! :) Labu apetīti! :)