Gaidot... jauno gadu

Sakiet, ko gribat, bet man pirms 1.septembra ir daudz izteiktāka sajūta, ka tuvojas jaunais gads, nekā 31.decembri gaidot. Varbūt tādēļ, ka, kā jau visi, 8 gadus mācījos pamatskolā, tad 4- mūzikas vidusskolā, tad 5 strādāju mūzikas skolā, tad vēlāk 5 gadus mācījos augstskolā... un katru no šiem gadiem gaidīju pirmo septembri!

Lai nu kā, man ir sajūta, ka vasara ir pagājusi. Un nu jau ar nelielām bažām gaidu rudeni un ziemu. Kāpēc ar bažām? Paskaidrošu! 13.01., 20.01., 11.02., 21.02., 18.03., 24.03., 02.05., 06.05.- tie ir datumi, kad 2011.gadā no janvāra līdz jūnijam ar bērniem esam bijuši pie bērnu ārstes... Ak kā negribas atkal visu no gala! :(

Nu labi, lai nu paliek- gribēju atcerēties dažus jaukus brīžus šovasar un padalīties arī ar jums! Šovasar mums jauki gāja Tērvetes dabas parka meža takās-

Siguldas braucienā, kurā bērni pirmo reizi lidoja ar gaisa tramvaju-


un nelielā bobsleja trases apskatē-

Minhauzena muzeja apkārtnes Burvju meža takās-

Tepat netālos pārgājienos- uz Rīgas HES dambi-

Vasaras sākumā ''ekspedīcijā'', meklējot dažādas pļavas puķes :)-

pētot tuvējos tiltiņus :)-


sajūsminoties par tālu zemju skaistumiem Botāniskājā dārzā-



Nebijām mēs ne Londonā, ne Parīzē, bet tāpat- viss, kas notika, notika ar mums! Mums ir, ko atcerēties! :)

Vai jūsu vasara arī solās būt izdevusies?

Komentāri

Madara teica…
Skaista vasara ;)
Es arī tādu vasaru varu aprakstīt - kopā ar ģimeni te pat pa Latviju, pa laukiem pie radiem, pa pļavām tējas meklējumos, pa mājām, pa jūras krastu. Tik daudz kas darīts un skatīts, ka šī vasara bagāta notikumiem bijusi :)))
Irēna teica…
Negaidi ziemu! Pati atnāks tā vai tā!
Aija Elliņa teica…
Arī Tava vasara, Madara, izklausās, ka bijusi jauka! :)

Irēnīt, es jau it kā gaidu ziemu, jo man tā arī patīk! :) Agrāk jau ziema vispār bija mans mīļākais gadalaiks :) tik tās bērnu slimošanas...
Inese teica…
:) es gan no vasaras tā vienkārši netaisos atvadīties - vēl jau tikai augusts... Man vēl vajag sauli, siltumu un gaismu, tāpēc es vēl vasaras bilanci netaisu :D
Aija Elliņa teica…
Labi, Inese, neatvadies ar'! :)
Ineta teica…
Kad mani bērni gāja skolā, man ari vasara beidzās jau augustā, bija sajūta, kad pašai jātaisās uz skolu un visi prieki beigušies :D Bet tagad, kad bērni lieli- par skolu nav jādomā, vasara man vēl turpinās- tāpat kā Inesei :))
Aija Elliņa teica…
Jauki, Ineta! nu turpinās jau tā vasara, protams, es jau tik tāda ''dzīvotāja nākotnē'' esmu, parasti mazliet skrienu notikumiem pa priekšu! :)
andrasballe teica…
Skaista vasara :) Bērni noteikti būs sasmēlušies enerģiju ziemai, tā kā slimošanas nav pat vērts atcerēties. :)
Man bija līdzīgi ar 1.septembri, kamēr pati biju piesaistīta skolas režīmam. Tagad pēdējos divus gadus, kopš esmu visu pabeigusi, ko vajadzēja pabeigt, vairs tā tik ļoti neizjūtu.
Aija Elliņa teica…
Es domāju, ka ir gan sasmēlušies gan sauli, gan enerģiju! :)
Anonīms teica…
kada sauklaina un iespaidiem bagata vasarina jums izdevusies, man prieks par jums, ja, brivdienas driz bus beigusas, bet bus jauni iespaidi un jauni prieki, lai zeniem veseliba, visu vasaru peldejas, bus jau norudijusies.