Gaidu ķirbīšus

Es jau rakstīju, ka nekāda dižā dārzniece neesmu. Nav man ne vajadzīgās intereses, ne laika... Bet es ļoti gaidu, kad izaugs mūsu sastādītie ķirbīši. Kopā ar manu omu, gaidām 11 ķirbju ražu. Mūsu mazajam dārziņam tas ir daudz!

Žēl tikai, ka nesenā vētra Salaspilī un krusa pilnībā nopostīja butternut šķirnes stādiņus, bet ko darīt... Re, arī viens lielais ķirbis (kolāžas augšpusē labajā stūrī) plankumains no krusas pāridarījumiem, bet- spītīgi aug tālāk!

Gaidām ražu!

Komentāri

Anonīms teica…
cik skaisti un ar mīlestību, lai jūsu ķirbīšiem daudz spēka spītēt dabas stihijām un lai priecē mūs mazie dabas brīnumiņi, lai veicās!
Aija Elliņa teica…
Šodien tāds laiks ārā, ka jau šķiet, ka nekas vairs neaugs... ceru, ka tik traki nebūs! :)
Inga teica…
Nebūs, nebūs tik traki:))) Izaugs tā ka prieks! Jūrmalā saulīte, gan līdz Tavām ķirbīšu dobēm arī tā aizripos:)))) Man patīk kā ķirbji rudenī uz skapjaukšas iekārtojas - tādi krāsaini un omulīgi:)))
Aija Elliņa teica…
Jā, tie bez šaubām ir arī ļoti dekoratīvi :) Inga, paldies, saņēmu saulīti :D
Diāna teica…
Man vēl nav pat aizmetušies, par vēlu iestādīju. :(
Aija Elliņa teica…
Žēl gan... nu varbūt kāds izaugs?
Irēna teica…
skaisti un dzīvespriecīgi krāsaini!
Anita teica…
Cik skaisti ķirbji! Mēs vasarnīcā par vēlu iestādījām kabačus, tagad ir lapas pēc izmēra kā lietussargi un skaisti ziedi, taču ēst tur nekā nevarēs:)
Aija Elliņa teica…
Jā, Anita, sāku tagad lasīt visādus interneta raktus par ķirbju audzēšanu un aizvien baisāk paliek- galotņot un garumot un ko tik tur vēl nedarīt... :) Laikam rekordlieli ķirbji man arī nesanāks! :) Bet vismaz uz kaut ko jau ceru! :)