Pie Laines Zaubes mežiņā

Nu jā, es arī tur biju! :) Laikam jau tik daudzas dalībnieces ir rakstījušas par šo tēmu, ka gandrīz vairs nav ko piebilst.

Tik kontrastiem bagāta un pozitīva diena sev nebija bijusi. Kontrastiem bagāta, pirmkārt, jau diametrāli pretējo emociju dēļ. Par to, ka jābrauc pie Laines nešaubījos ne mirkli, neskatoties uz to, ka vispār neesmu nekāda tusētāja un salidojumu apmeklētāja. Neesmu bijusi ne uz vienu skolas vai citu salidojumu!

Mana diena sākās plkst. 3.30, kad pamodos no ārprātīga vēja un lietus. Inese neļaus sameloties- mūsu pusē patiešām bija īsta vētra. Mana pirmā doma bija- tūlīt atkal lūzīs kāds koks vai notiks kaut kas briesmīgs un es vienkārši nevarēšu braukt uz blogdraugu pasākumu! Naktī viss liekas briesmīgāk, nekā dienā! :) Pat jaunos gumijniekus, ko vīrs man nopirka tieši šim gadījumam nevarēšu uzvilkt, kur nu vēl satikt visas meitenes :D.

Nāca rīts un nekas vairs nelikās tik briesmīgi kā naktī. Paldies Inesei B. :), kas mūs ar Irēnu nogādā pie Laines un viena jauka un brīnišķīga diena var sākties!

Vēlreiz saku lielu paldies Lainei, ka viņa uzņēmās visu šo organizēt, paldies visām blogdraudzenēm, kas ieradās, jo ja jau nebūtu dalībnieču, tad nebūtu arī pasākuma! Laine, paldies par safilcētajiem džemperīšiem, kas mums ar Irēnu noteikti atgādināja kādu jauku nedēļu Somijā, arī atmosfēra bija stipri līdzīga- darbīga, draudzīga un iedvesmojoša!

Nekad neaizmirsīšu visu pasākuma dalībnieču labvēlību un, protams, arī Cilvēka mazuļa smaidīgo sejiņu! :) Cerams, ka cauri gadiem un citiem blogdraugu salidojumiem varēsim redzēt kā viņš aug! :)

Jāpiemin, protams, arī to, ka vēl bez savām veiksmēm spilvenu jomā (tikko vinnēju loterijās Madaras un Ramonas spilventiņus), pie Laines es loterijā vinnēju arī zeķuzābakus (nu tā man patīk tos dēvēt) :) un skaistu violetu puķi no Ingas. Re, kāds skaistums-

Kā arī atklāju pa kādam jaunam blogam- piemēram, www.bibucreations.blogspot.com (paldies par brīnišķīgo un skaisto krītiņu mākslas darbu! ), ieraudzīju sejā sava bloga čaklas komentāru rakstītājas un ka tās ir viņas sapratu tikai otrā dienā- sveicieni, mīļās Kristīne un Inese!

Jauki, ka salidojumā piedalījās ne tikai meitenes, kas raksta blogus, bet arī dažas līdzjutējas. Bet kā jau es parasti saku- tas brīdis no nerakstīšanas līdz rakstīšanai dažreiz ir dažu klikšķu attālumā :).

Man jābeidz, citādi es pierakstīšu vēl 10 lpp.

Paldies visiem, turpinām darboties un uz drīzu tikšanos, lai kur un kāda tā arī būtu! :)

Komentāri

Anonīms teica…
nu jauki, ka ir tik enerģiski organizētāji un tik atsaucīgi dalībnieki, laiks nemaz nenoskaņoja uz izklaidi, bet viss ir labs, kas labi beidzās. Novēlu neapstāties un rast iespēju turpmākiem pasākumiem
Jā,Aija nemelo -mūspusē,tai naktī bija tāāda vētra.Sajūta,ka zeme ar debess iet kopā!
Ups -vai es esmu tā Inese,ko piemini,ka šad un tad iekomentēju Tavu dienasgrāmatu un to saprati tikai otrajā dienā!?:)
Zini,man ar bija neliela taustīšanās,ja tā to varētu nosaukt!Tā kā ierados ar novēlošanos,kad visas bijāt jau ar sevi iepazīstinājušas,es tvēru mirkļus,lai saparastu,kura ir kura!Bet bija pāris meiteņu,kuras atpazinu tikko spēru kāju pari Laines mājas slieksnim!;)Aija,Tu biji viena no tām!:))
Laine teica…
Paldies, Aiju, arī tev, ka izvēlējies nedēļas nogali pavadīt Zaubes mežiņā!

Nākamgad tiksimies siltākā laikā, ar šujmašīnām un ceru, ka arī tu pievienosies nakšņotājām un naksnīgajām sarunām! :)

P.S. Tu laikam iedāvāji Niklāvam tās superīgās drukātās krāsojamlapas? Paldies! Vienkārši un feini!
Un Čika šodien ar tavu someli ierullē - sēž uz mašīnas, vienā rokā somiņa, otrā stūre :D
Irēna teica…
droši vari rakstīt arī visas 10 lpp, ir interesanti lasīt Tavus tekstus.
Aija Elliņa teica…
Jā, Inese, protams, ka Tu esi tā Inese! :) labi, ka vētra arī tajā naktī palika un līdzi uz Zaubi mums nebrauca! :)

Jā, Laine, krāsojamās bildītes es iedāvināju Niklāvam un tur beigās ir arī tādi līmējami modeļi, bet tie vairāk nākotnei... vai tētim :D. Man prieks par Čiku- īsta modes dāma, par to jau neviens vairs nešaubās! ;)

Paldies, Irēna, nevar izplūst, vēl kādas trīs tēmas jau stāv rindā uz rakstiņiem :)
Inese teica…
man jau liekas, ka pašam Laikapstākļu Dievam bija interesanti redzēt - nu kas tad tai Zaubē notiks, ka viņš pat piemirsa, ka prognozēs solīts visu dienu lietus :))) Jo diena, pretēji drūmajiem pareģojumiem bija fantastiska - pat silta un saulaina
SiStro teica…
Pasākums, šķiet, bijis izdevies - vismaz bilde ar košajiem rotājumiem liecina par to, ka Laine ir ļoti piedomājusi par to, lai "salidotāji" justos gaidīti,priecīgi un īpaši! :)
Inga teica…
Aija - katra tomēr pastāsta mazliet savādāk par Laines rīkoto pasākumu! Un Tavi stāsti vienmēr ir tik kolorīti, ka prieks lasīt un iedomāt, izjust...:))) Un beigu beigās izveidojas jauka mozaīka:))))
Aija Elliņa teica…
Paldies, meitenes! Un ja mans rakstiņš kaut nedaudz var tām meitenēm, kas nepiedalījās atspoguļot tās jaukās emocijas, ko piedzīvojām, tad esmu ļoti laimīga!
Daina teica…
Man ļoti žēl, ka netiku uz šo tikšanos, jo zinu ka justos kā starp savējiem, kur smelties radošo iedvesmu, par ko es visas blogotājas apbrīnoju. Paldies:)))
Aija Elliņa teica…
Daina, gan Laine, gan visas dalībnieces, manuprāt, ir cerības un apņēmības pilnas rīkot šādas tikšanās vēl, gan jau sanāks atbraukt vēl uz citu, vai ne?
santini teica…
Aija! Liels paldies mūsu lieliskajai ceļa biedrei mājupceļā! Ļoti priecājos, ka man bija un joprojām ir iespēja iepazīt Tevi! Uz tikšanos!
Aija Elliņa teica…
Santini, paldies, ka ņēmāt mani bariņā un savā mašīnā! Jauki,l ka esmu iepazinusi Tevi un Tavu blogu un ceru, ka Agnese arī drīz sāks rakstīt! :) jo tā lieta taču ir lipīga, vai ne? :)