Cimdu un ''mēteļbrošu'' darbnīca Otrā elpā šo sestdien

Sludinājums, kas publicēts interneta vietnē www.otraelpa.lv


Sestdien būs laba diena, es to vienkārši zinu! :) Nāciet uz labdarības veikalu Otra elpa, rotāsim cimdiņus kopā, šūsim ''mēteļbrošas''. Tās es tā saucu, jo šuju no filca vai mēteļaudumiem. Stingras, biezas, skaistas- tādas, kuras var spraust pie mēteļa, lai nav jāslēpj ziemā zem virsdrēbēm. 

Ņemiet līdzi tikai cimdu pāri- derēs gan pirkstaiņi, gan dūraiņi. Ja jums jau ir idejas, kā rotāsiet cimdus, varat ņemt arī mežģīnes, podziņas, pērlītes, lentītes u.c. skaistas lietas. Diegus nevajag, adatas arī nevajag, tās mums vienmēr ir uz vietas.  Būs arī mani pērlīšu krājumi un pa kādai mežģīnei. 

Cimdus mēģināsim rotāt vairākos veidos, kā kuram labāk patīk- varam izšūt ar dzijām. 


Varam rotāt ar mežģīnēm un pērlītēm- 


Varam izgreznot ar atlasa lentītēm, organzas audumu, tillu un savādāk- 


Un jā, protams, mēteļbrošas- 


Gaidīšu visus- gan lielus gan mazākus darboties gribošos sestdien, plkst. 12.00 labdarības veikalā Otra elpa. Nāciet, būs interesanti! 


Komentāri

Irēna teica…
Noteikti nāciet, būs jautri un rezultāts būs jauks! es arī gribu aiziet.
Inese teica…
eh, un man atkal garām, šo sestdien jau mamma mani prihvatizēja citai izklaidei :))) Lai jums jauka darbošanās
Un jā, es vēl joprojām bez cimdiem, bet vakar ar suni pastaigājoties rokas pārsala - izrādās ziema tuvojas :D
Aija Elliņa teica…
Oi, Inese, velc nu gan rokās cimdus... es arī vakar vakarā aizbraucu uz bērnu dārzu pēc bērniem... brrrr, migla, aukstums, vaiiiii! :D
Hela teica…
Nu kāpēc tas nenotiek nedēļu vēlāk. :( Ja ne gatavošanās jubilejas pasākumam (kas mums iekrīt 11.11.11., bet atzīmēsim brīvdienās), patiešām būtu braukusi uz Rīgu. :)
Aija Elliņa teica…
Hela, nu cerams, ka ne pēdējo reizi Elpā :) un žēl, ka tā! :(
Hela teica…
Aija, cimdu pārtapšanas laboratorija mani tiešām interesētu. :) Gan prasmju dēļ (vienmēr var ko jaunu iemācīties un pieredzi smelties), gan dēļ tikšanās ar radošiem-jaukiem-interesantiem cilvēkiem, kas blogojot, šķiet, kļuvuši pat ļoti pazīstami, tikai vaigā neredzēti. :)
Nu tāds man šobrīd noskaņojums. :)
Aija Elliņa teica…
Jā, Hela, pilnīgi piekrītu un ir jāizmanto iespēju, jo kur tad mēs tā ikdienā tiksimies, bet ja ir kāds pasākums... brīnišķīgi! piemēram, bija tik forši tikties ar Inesi un Laini Irēnas grāmatiņas atvēršanas svētkos... bet nu pilnīgi noteikti zinu, ka janvārī Elpā ir ieplānota vēl viena mana darbnīca, varu jau tagad pačukstēt :) par datumu ziņošu, kad vien zināšu! :)
Hela teica…
Cimdi būs? :D
Nu tad gaidīsim tuvāk ziņas. :)
SiStro teica…
Aija, man ļoti patīk Tevis veidotie cimdiņi!
Šajā reizē es pat būtu kārtīgi apdomājusi un mēģinājusi paņemt brīvas pāris stundas, lai kopā uzveidotu ko uz meitas mīļajiem rozā pirkstainīšiem, jo grupiņā nez kāpēc tādi cimdiņi 4 meitenītēm! Bet esmu pamatīgi apslimusi un mājinieki arī... Ceru tuvākajā laikā būt uz pekām un tad gan smelšos Tavā blogā kādu iedvesmu! :)
Aija Elliņa teica…
Paldies, noteikti ātri veseļojies un tad jau būs atkal iedvesma darboties! :)