Kruzuļšalle jeb lai dzīvo Ziemassvētki


Ir sācies laiks, kad daudzos blogos varēs lasīt- es darbojos, bet rādīt nedrīkstu, jo taisu dāvanas. Apdāvināmie var ieraudzīt! :) Man ir līdzīgi. Bet  kāds darbiņš jau te pavīdēs. 

Lūk, pateicoties Ziemassvētkiem un vajadzībai ātri un nesāpīgi uztaisīt sirsnīgas dāvanas, esmu apguvusi vēl vienu jaunu dzijas paveidu- mežģīņoto volāndziju. 

Jāsaka, ka ar šo darboties man personīgi bija nedaudz vieglāk un patīkamāk, nekā ar dziju, no kuras adīju šalli mammai. Uzņēmu 6 valdziņus, adīju tievākā pavediena pusi- resnākā paliek maliņā un ir redzama, izadot šalli. Izadīju arī pirmo valdziņu katrā rindā. Vairāk jau noslēpumu šim adījuma veidam nav. Iztērēju 2 fices dzijas. 

Jāķeras klāt pie pārējām dāvanām! Kā jums veicās šajā jomā?

Komentāri

Irēna teica…
taisni apskaužami, cik ātri un skaisti!
man galīgi neveicas...
Sandra Spu teica…
Mans ziemassvētku sarakstiņš jau paliek ar katru dienu īsāks, bet tiešām nevaru tās dāvanas atrādīt... ( kā jau tu teici). Kruzuļšalles ir sarakstā.
Anna teica…
Šalle feina, bet es laikam nekad tādai nesaņemšos...Ar manām dāvanām ir tā, ka varu gozēties savā blogā kā gribu un kur gribu, jo manējie praktiski neviens neiemet savu aci tur. Darbojos un šo to ierakstu tikai savam priekam. Man cita aktualitāte- nevaru saņemties dāvanu gatavošanai, visu laiku atrodu citus mājas čubināmdarbus.
Aija Elliņa teica…
Anna, atklāti runājot, šalle ir pirmā Zsv dāvana, es arī visu laiku slinkoju!

Un tur nav ko saņemties ar šalli, nekā grūta vai sarežģīta tur nav, tikai jānopērk attiecīgā dzija! :)

Sandra, malacis, priecājos, ka Tavs sarakstiņš sarūk! :)
Zkss teica…
Forši!
Man saraksts ir gandrīz jau izpildīts. Vismaz priekš tuvākajiem ir jau 100%. Ir vēl dažas idejas, bet nezinu vai paspēšu realizēt, jo tas prasa laiciņu.
Aija Elliņa teica…
Zkss, īsta malace! :)
Sarkanā Biete teica…
Es labāk nokaunos, jo man vēl saraksts..khmm..neizpildīts:( Bet nu taisos to labot tuvākajās dienās!

Un šīs kruzuļšalles man joprojām ir īstākā mistērija labā nozīmē:)