Nedēļas izskaņā

Kā jau iepriekš cerēju, vakar bija brīnišķīga un jauka nodarbība Otrā elpā. Diemžēl, es biju tā apkrāvusies ar nodarbības materiāliem (audumiem, mežģīnēm, pērlītēm, diegiem, šķērēm un visu iespējamo), ka aizmirsu mājās fotoaparātu. Un tas, ka blogeris aizmirst mājās fotoaparātu ir tik pat dīvaini, kā ja ''normāls cilvēks'' aizmirstu uzvilkt svārkus mugurā :D. Lai nu kā, tapa 2 pāri krāšņu dūraiņu, 3 pāri elegantu pirkstaiņu,  vēl 2 skaistas brošiņas un pat viens burvīgs gredzens ar filca puķi. Ļoti ceru, ka darbnīcas dalībnieces, kam bija līdzi fotoaparāts, atsūtīs arī man kādu bildi, tad noteikti parādīšu arī jums! 

Bet, vai nu pilnmēness iedarbības dēļ vai kāda krāsu trūkuma organismā dēļ, šobrīd es tamborēju sev šalli. Lūk šeit ir divi brīnišķīgi piemēri, kas mani paņēma savā varā un nolēmu, ka man ir jāmēģina. Protams, ka mana šalle izskatīsies pavisam savādāka, bet tā jau pamācībā ir sacīts- nekādu noteikumu!  :)  Pie viena varu izmēģināt arī dažas puķes no grāmatiņas ''Īru mežģīnes'', kas izskatās aptuveni tā-


Šo grāmatu esmu gadiem ilgi šķirstījusi, bet nekad nebija drosmes saņemties. Un vispār šie freeform darbi priekš manis ir liela cīņa pašai ar sevi, ar  neticību saviem spēkiem un visiem šiem- man nesanāks, neizskatīsies labi, es vispār tādus neprotu, tas nav mans stils :). Ir un būs mans- es mēģinu, man sanāks! :)  

Vai minēju, ka man ir cītīgs palīgs darbos? 




Gaidiet rezultātu un jauku visiem nākamo darba nedēļu! 

Komentāri

Madara teica…
es ceru ka arī sagaidīsim rezultātu, jo pazīstot šādus "palīgus" parasti darbs raiti nemēdz iet uz priekšu :D
Irēna teica…
Zobiņi niez!? :):)

Būs jauki, es jau zinu!
Aija Elliņa teica…
tas tiesa, bet nu šobrīd manā mājā nekas nenotiek bez šī biedra līdzdalības :D
Unknown teica…
man vienmēr ir licies, ka tamborēšana ir diezgan tradicionāla īriem, bet tad, kad viņi pamana mani tamborējot (piemēram gaidot pie ārsta, jeb kamēr bērni peldas turpat baseina malā...)vienmēr prasa, ko es daru? tad man rodas jautājums: no kurienes tad īru mežģīnes radās?
Aija Elliņa teica…
aggie, tiešām labs jautājums! :) Bet nu es nemānos, grāmatā tiešām saucās Īru mežģīnes un tur minēts, ka šis tamborēšanas veids radies jau 19.gadsimta vidū- beigās :) Varbūt viņi (īri) paši ir to aizmirsuši sen :D
Sarkanā Biete teica…
Tad jau laikam tā arī ir, ka īri paši šo smalko mākslu ir aizmirsuši... bet čaklajiem latviešiem vēl par vienu rokdarbu veidu klāt ir nācis:)

Aija - fotoaparāts = blogera pamatekipējuma komponents?:):) Un asistents ir vienkārši burvīgs!
Aija Elliņa teica…
... labi, ka asistentam ik pa laikam beidzas enerģija un viņš pēkšņi aizmieg :D
Anonīms teica…
nu mazais huļigāns tas Murītis, kā lai te strādā?šalle laikam būs ļoti sarežģīta un skaista
andrasballe teica…
Priecājusies, ka izdevusies nodarbība un cik žēl, ka man nesanāca būt. Jo vairāk tāpēc ceru, ka šī nebija beidzamā nodarbība.
Un jaunā šalle izskatās kārdinoša - gan krāsas, gan dzijas, gan raksts - tur pavisam noteikti rezultāts būs pa smuko. :) Un, protams, bildes ar Muri - tās kā allaž lieliskas. :)
Diāna teica…
Es pa zemi, nu tas kaķis ir īsts špic(!)buks. Tavs ieraksts man atgādināja par freeform, no kura es baidos jau ilgus gadus, bet pie kura tomēr pieķeršos, ja jau pat Tu raksti, ka tas Tevi tā kā drusku biedē. Jāsecina, ka sākumā tas varbūt biedē daudzas.
Inese teica…
Man ar freeform bija otrādi - kad to ieraudzīju, likās, jūra līdz ceļiem, kas gan tā neprot, mudžini tik viskautko... Bet kad pamēģināju, ātri vien sapratu, ka manas tamborēšanas spējas un iespējas ir tik gaužām seklas, ka nevaru izpausties. Kopš tā laika tamborēšanai pievēršu vairāk uzmanības, lai iemācītos aizvien jaunus knifiņus un spētu kaut kad nākotnē freeform tehnikā kļūt aizvien prasmīgāka :)
Muris lielisks palīgs/traucēklis :) Dievinu kaķus par to, ka viņi savā bezkaunībā tomēr spēj būt tik absolūti mīļi :)))
Aija Elliņa teica…
Andra, cerams, ka būs gan nodarbība :), bet Tev sestdien arī bija jauka ekskursija ar vilcienu, ja pareizi sapratu no Tava bloga? :)

Diāna, mani biedē tie darbi, kur pašam ''jāuzņemas atbildību'', ja viss sarakstīts ko un kā, tad es jūtos komfortabli, bet, ja pašam jāizdomā, tad man liekas, ka nevarēšu un nesanāks... lai gan, kad izšuju cimdus neviens tak man shēmu priekšā nenoliek... :)

Redzi kā, Inese, man likās, ka Tu esi tik dabiski mākslinieciska, ja Tev varētu ļoti labi izdoties šādi darbiņi... tā skaistā šalle, ko rādīji Māras centrā jau arī savā ziņā bija freeform, tā bija dievīga!
Inga teica…
Muris ir neatvairāms:))) Varu iedomāties, kā viņš Tev palīdz, piemēram virtuvē:DDD
Šalle būs pa smuko! Krāsas tādas košas un dzīvīgas :))))
Jā, Aija, ceru, ka Tevim būs vēl kāda nodarbība, jo uz šo ļoti gribēju tikt, bet nu ne kādi nevarēju sakombinēt:(