Pašai sava modes talka

Kopš piedalījos Modes talkā, arī savus individuālos reciklēšanas un pāršūšanas pasākumus mēdzu saukt par modes talkām. Tas skan labi! :)

Šoreiz nolēmu darināt sev jaunu mājas tērpu. Reiz veikalā Humana, izdzirdot pārdevējas teikto: ''Laimīgā pusstunda ir beigusies, lūdzu norēķinieties par jūsu izvēlētajām precēm'', paķēru dažas lietas pat nepiemērot. Divas bikses derēja ideāli, bet šis nedabīgi lielais apģērba gabals gan gaidīja savu modes talku. 


Jāatzīstas, ka jau veikalā es savā prātā redzēji tieši kādas pārmaiņas to sagaida! :)

Nogriezu nost apakšmalas un piedurkņu trikotāžas maliņas. 


Priekšpusē zem krūtīm (līdz apakšmalai) un  aizmugurē (aptuveni no jostasvietas līdz apakšmalai) sašuvu šādas vertikālas  vīlītes, lai aizvāktu  lieko platumu.


Nu lūk, mans jaunais mājas tērps ir gatavs! :) 


Kopējās  jaunā tērpa izmaksas ir 0.60 Ls- bikses no šīs pašas iepirkšanās reizes Humanā (starp citu H&M) + pāršūtais džemperis + pusstunda mana darba. 

... un ja jūs zinātu, cik grūti ir fotografēties pie ļoti prasīga 4 ar- asti- gadīga fotogrāfa! Viņš nemitīgi komandē- pagriezies tā, nostājies šitā, pacel roku, vajag vēl!!! :D 

Talkojam! :) 


Komentāri

Irēna teica…
kolosāli!! un paldies fotogrāfam!
Sarkanā Biete teica…
Kāpēc tikai mājas tērps? Ļoti labs tērps arī ārā iešanai!
Aija Elliņa teica…
Paldies, Ilze, bija mērķis uzlabot mājas tēlu :D Zini, kā mēs dažreiz uz ātru roku mājās ietērpjamies... kam negadās! :)
Ļoti labi izskaties!-piestāv jaunais tērps!
Anonīms teica…
nu cik pasakaINI skaisti, un fotogrāfs kolosāls, mani mīlulīši jūs ar visu slimību esat īpasi radoši izcēlušies, man prieks par jums, tiesām jauks tērps ne tikai mājai, bet arī iziešanai pie tuviniekiem, apsveicu
Hela teica…
Aija, nu bet eleganti!
Diāna teica…
Ļoti glīti, un tumšajā laikā rozā ļoti atsvaidzina. Tu esi malacis, mēs taču visas gribam redzēt, kā uzšūtais izskatās ne tikai uz virsmām, bet arī uz valkātājas! Es zinu, ka es nespētu ielikt bildi ar sevi, kur esmu kaut ko šuvusi vai adījusi sev, tāpēc vēl jo augstāk novērtēju, kad citas to spēj un dara.
Aija Elliņa teica…
Vai, Diāna... jānopūšas, tā ir smaga tēma :) bet arī par to mēs pasmaidām! :) Kad Tu ieiesi nākamajā gadu desmitā, kā es, tad varbūt arī jau sāksi likt savas bildes ar saviem darinājumiem uz sevis! :D
Kristīne teica…
Es arī atbalstu, ka apģērbam ir jāturpina dzīvot atkārtoti, ko visu tik no tā nevar uzdarināt, arī es savas nevalkājamās drēbes mēdzu palutināt ļaujot tām pārtapt par rotām un lāčiem.Jauks tērps Tev izdevies!
Aija Elliņa teica…
Paldies, Kristīne! :)