Taureņi, taureņi, visapkārt taureņi!


... un, protams, es atkal esmu laimīga un aizkustināta līdz sirds dziļumiem! Jau pietiktu ar to, ka esmu vinnējusi Ineses jeb Spārītes izlozē, es vēl saņemu dāvaniņu ar piegādi mājās! 

Un, bez šaubām, pēc Ineses zvana, ka brauks pie manis, sākas neliela panika no sērijas- māja man netīra, vai bērniem mutes nav melnas, kas man mugurā, vai Muris nav ko sagāzis un kur nu vēl- vai cilvēki atradīs manu dīvaino atrašanās vietu un neaizbrauks uz kādu purvu :D 

Liels, liels paldies, Inese, par brīnišķīgo dāvaniņu, par skaisto noformējumu un siltajiem vārdiem, es esmu ļoti priecīga un laimīga! Man viss ļoti patīk! Žēl, ka aiz loga ir piķa tumsa un aukstums un mēs nevaram pasēdēt dārzā zem ābeles, paskatīties, kā bērni dauzās un padzert tēju... bet visu jau nevar gribēt...  


Vēlreiz paldies! 




Komentāri

Anonīms teica…
kādi mīļumi un skaistumi, tas par ko, atkal vinnēji? APSVEICU
Aija Elliņa teica…
Nu ja, ka vinnēju! :)
Tati teica…
Как красиво! :)
spaariite teica…
Es lasu tavu blogu ēdot tevis dāvāto kūku! Garda gan! Es tak drusku tā kā sakautrējos par to tējas dzeršanu, ka es te tagad iegāzīšos ar visu savu ģimeni pie tevis un apgriezīšu tev māju otrādi. Manas meitenes ir ļoti aktīvas.
Bet bija ļoti jauki tevi satikt klātienē!
Sarkanā Biete teica…
Priecājos kopā ar tevi! Šāda skaista dāvana izkliedēs pat vimelnāko rudens tumsu:)
Aija Elliņa teica…
Spārīte, ar maniem puikām būtu tieši komplekts, gan jau mājai jumtu nenoceltu! :D
Madara teica…
oi cik jauka dāvana, cik jauka ciemošanās un satikšanās bijusi. :))) priecājos kopā ar Tevi :D
Cik jauka un mīļa dāvaniņa!:))
Diāna teica…
Brīnišķīgi. Un abas malaces, gan Spārīte, ka sadūšojās braukt, gan Tu, ka pārkāpi stresiem par mājas kārtību vai vēl nez ko.
Biene teica…
Super, mums takš abām paveicies vienlaicīgi!ļoti skaista dāvana un pasakains noformējums!Un, ja vēl Tev bija iespēja iepazīt dāvinātāju....Šodiena ir bijusi skaista!
Inese teica…
Prieks par Tevi :)
Tā dāvaniņa Tev tik ļoti piestāv, ka pat nespēju iedomāties citu, vēl piemērotāku uzvarētāju :) Tik jauki viss sapakots, ar tādu mīļumu...
sanita teica…
cik skaisti... Aija, šis ir tavs laiks:) prieks par tevi:)
Irēna teica…
Burvīgi, ka mūsu blogzemītē veidojas skaistas tradīcijas-dāvināt, laimēt... un pat klāt pievest..Tiešam mīļi un jauki, man prieks!
Aija Elliņa teica…
Paldies, mīļās meitenes! :)

Jā, Irēna, Latvijas pasta dīvainības, bez šaubām, ir veicinājušas mūsu satikšanos, jo, ja cilvēki dzīvo nosacīti tuvu, bet, lai nosūtītu uz Salaspili paciņu, ir jābrauc uz Salaspils pastu... tad jau labāk braukt tieši pašam pie adresāta! :)
Anonīms teica…
mīļās meitenītes, cik jauks ir viss, kas starp jums notiek, vinmēr esmu zinājusi , ka pasaule ir piLna ar mīļiem un jaukiem cilvēkiem, man prieks ,KA AIJIŅA IR IEPAZINUSI JŪS VISAS, LAI JUMS VEICĀS DZĪVĒ
AIJAS mamma
Inga teica…
Cik mīļi un skaisti! :))) Un tik ļoti vasarīgi!:))) Riktīgi feini, ka abas dzīvojat vienā pilsētā! Tur tiešām grēks uz pastu iet! Vēl jo vairāk tāpēc, ka iepazīšanās klātienē ir aizraujoša! :)) Man prieks par Jums abām! :))))
andrasballe teica…
Skaista dāvana! :)