Nākamnedēļ t/c Olimpia


Izmantota fotogrāfija no interneta vietnes www.olimpia.lv

Kamēr mani nu jau veseļoties sākušie bērni iziet īso kursu popmūzikas vēsturē, skatoties filmu ''Mamma Mia'' /ak kā man patīk, ja nopietni aktieri "izklaidējas''/, varu jums mierīgi pastāstīt par kādu notikumu, kuru gaidām nākamnedēļ. 

Tātad, visu nākamo nedēļu labdarības veikals Otra elpa viesosies un darbosies tirdzniecības centrā Olimpia. Tātad no 12.- 18. martam visi aicināti ziedot sev nevajadzīgās mantas kādam, kuram tās ir nepieciešamas. Sīkāku informāciju lūdzu  lasiet šeit

Kas vēl interesants būs šajā nedēļā? Nedēļas nogalē- piektdien, sestdien un svētdien būs radošās darbnīcas,  kuras vadīsim mēs ar Irēnu, bet par tām noteikti rakstīsim atsevišķi. 

Vēl- pirmo reizi veikaliņā būs neliels stendiņš ar reciklētām, mūsu darinātām lietiņām. Es piedāvāšu savas no audumu strēmelītēm tamborētās somas, pāris auduma somas, matu rotiņas, piekariņus, pāris atstarotājus u.c.  Visi darbi tiks piedāvāti par ļoti pieejamām cenām. Domāju, ka tādas cenas vairs nebūs nekur. 

Mēģināsim arī izveidot nelielu izstādīti ar reciklētiem darbiem

Nāciet uz t/c Olimpia, ziedojiet Otrai elpai un nopērciet kaut ko savam priekam. Gaidīsim. 



Komentāri

dace teica…
Tu esi malacis!
Elīna teica…
ak, Tā Rīga pārāk tālu. Noteikti gribētu vismaz apskatīt un apčamdīt jūsu darbiņus:) Un papriecāties par jūsu rosīšanos!
Lai viss izdodas!
Aija Elliņa teica…
Paldies, Elīna, virtuālu atbalstu arī pieņemam!