Bilžu rāmis. Savādāks


Gribas domāt, ka neesmu no tādu cilvēku sugas, kuriem nekad nav labi. Bet dažreiz jau sanāk arī pažēloties. Bet cenšos ar to neaizrauties, jo varbūt tas, par ko sūdzos, tieši ļoti pietrūkst kādam citam... Paskaidrošu. Kad dzīvoju Salaspilī, tad vienmēr pārdzīvoju, ka mājā sen nav bijis remonts, viss izskatās diezgan noplucis un bez maz vai kauns cilvēkus ciemos aicināt...  Pagāja garais un mokošais remonta gads jaunajā dzīvoklī un mēs ievācāmies. Pret visu tik saudzīgi, drebošām rokām, ka tik kas nenotiek ''svaigajam'' remontam (te mazliet pārspīlēju, jo tik ļoti mani neuztrauc, ja kaut kas notiks), bet ar laiku saproti, ka šis pēcremonta svaigums tevi nemaz neuzrunā, jo pārvācoties apzināti aizvākti dažādi nieku un sīkumi, kas padarīja tavu māju par ... tavu :).  

Sagribējās kādu sentimentālu nieku. Uztaisīju tādu kā bilžu rāmīti. Ņēmu Daugavas malā, netālu no Rīgas HES atrastus 4 gludus koka sprunguļus. Palūdzu vīram tajos izurbt caurumus. Sastiprināju visus kopā ar linu diegiem. 


Izdrukāju bērnu bildes, kuras vakardienas noskaņojumā man likās visforšākās (ak kāda laime, kāda laime, ka man ir printeris ar krāsu bunduļiem!!!), piespraudu tās ar maziem knaģīšiem... un ieguvu ko personīgu. Bildes var pēc noskaņojuma mainīt. 


Jābrauc uz Jūrmalu meklēt lielākus sprunguļus, jo gribētu uztaisīt tādu pašu konstrukciju, tikai lielāku. 






Komentāri

Irēna teica…
Ļoti jauka konstrukcija!
Madara teica…
kas par feinu rāmīti. un ideju nozogu :D
Anonīms teica…
nu kas par jauku izdomu un kādas mīļas fočenītes, nu skaisti un sirsnīgi mani mazie putniņi, kuri tik ātri aug.
Iveta teica…
Laba ideja,būs jaaizņemas.
Sigita teica…
Par māju sajūtu... Piespiedu brīdī ir tik grūti izvērtēt, ko izmest, atdot, ko paņemt? Nesen lasīju rakstu par šo tēmu, biju šokēta par dažiem ieteikumiem, bet no otras puses, tracina arī apaugšana ar mantām, īpaši, ja jādzīvo nelielā dzīvoklī...
Paldies arī par norādi uz kādu senu ierakstu:) Esmu atpalikusi par 103 gadiem! Lieta laba, bet varu arī iztikt, ja vien neiedodu mazo pirkstiņu krāsainajai printēšanai kā tādai:)
Aija Elliņa teica…
Jā, Sigita, vajadzīgs līdzsvars, tas ir fakts...
vai, jā man šitie bundulīši ļoti labi noderētu un atmaksātos, ja pat printētu tikai ar melno krāsu, jo to, bērnus krāsošanas u.c. aktivitāšu dēļ, sanāk darīt diezgan daudz :)
Anna teica…
Vienreizēji skaisti un mīļi :)