Raibā nedēļas nogale


Aizvadītā nedēļas nogale bija patiesi raiba. Ceturtdien apmeklēju kādu medicīnisku izmeklējumu, kurš paldies Dievam nu ir galā. Un runa nemaz nav par pašu izmeklējumu, bet par to, ka pierakstījos uz to jau maijā un lai varētu izmantot savas ''pilsoņa'' tiesības un šo diagnostiku veikt tikai par 3 Ls, visu šo laiku bija jāgaida... Bez komentāriem! 

Vēl es ar lielu nepacietību gaidīju deserta meistarklasi pie Jāņa Sokolovska, kurai bija jānotiek piektdien. Lūk tieši šī Kristiana vārda dienas deserta fotogrāfija man atnesa šo iespēju-


Fotogrāfiju iesūtīju konkursam www.desertaklase.lv un tiku izvēlēta kā viena no meistarklases dalībniecēm. Diemžēl, tieši pirms izbraukšanas no mājas, saņēmu ziņu, ka norises vietā neesot elektrības un pasākums tiek atcelts... Bet varbūt tas bija uz labu, jo cerēju taču meistarklasē uztaisīt arī kādu bildi, bet īsi pirms tam, mans fotoaparāts piedzīvoja strauju ''tikšanos'' ar grīdu un pašķīda detaļas uz visām pusēm! Labi, ka tā bija tikai viltus trauksme, visas sastāvdaļas tika atliktas vietā un fotoaparāts joprojām darbojas! :)

Svētdien apmeklējām Rīgas Zoodārzu. Tur šobrīd viesojas Humbolta pingvīni. Lūk kādi viņi izskatās-


Bet jūs jau zināt, kas manu sirdi visvairāk ielīksmo un nevaru tam atrast nekādu racionālu izskaidrojumu- 




Īstenībā man patīk dažādi ūdensputni, vai nav skaisti?-



Un visbeidzot, viena virtuves siena ir tikusi pie sen iecerēta aksesuāra, melnās tāfelītes-


Ar laiku tai varētu pievienoties sienas pulkstenis un kādas fotogrāfijas u.c. nieki, ko var eksponēt pie sienas :).

Tagad nu katrs var pierakstīt sev svarīgās (arī kulināriskās) lietas :)


Īstenībā, šī ir domāta kā bērnistabas tāfelīte, oriģinālā tā ir uz trim kājām un būs piemērota bērniņiem zīmēšanai ar krītu, šobrīd ir nopērkama lielveikalā Prisma un maksā nedaudz pāri par 5 Ls. Varbūt kādam šī informācija noder, jo sen jau tādu meklēju un vai nu neatbilda izmērs vai arī cena neapmierināja. 

Jauku, mierīgu un darbīgu nedēļu visiem! 


Komentāri

Irēna teica…
Ko taisisi ar 10 sieriņiem? :):)
Aija Elliņa teica…
Tur ir 16 un to uzrakstīja Rihards! :) Bet viņš jau saprot, ka tik daudz viņam ''nespīd'' :D
Anonīms teica…
kāds skaistulītis pingvīniņš, tādu gan varētu turēt mājās, vai viņš augs lielāks, iepriecina jūsu noturīgā mīlestība pret dzīvo radību, malači. Arī mēs Latgalē redzējām ļoti daudzas dzīvībiņas - zirdziņus, teliņus, kazlēniņus, sunīšus u.c.
Sigita teica…
Ieraudzīju tikai bildi un nodomāju - Aijas mīļākie putni:)
Ak, medicīnas pakalpojumi... Es šogad pat domāju, vai nepieskaņot darba grafiku primārajiem ārstiem? Par kādu citu ārstu arī man stāsts gada garumā, nekādi netieku, tad ārste saslimst, tad man jābrauc uz bērēm, tad atkal ārstei kaut kas; katru reizi no jauna sākas gaidīšana 2 mēnešu garumā...
Aija Elliņa teica…
Sigita, ārprāts!!! :)
wizble teica…
o, jā.. man ar ir ārsta apmeklējums kuru gaidu no maija beigām jau, rīt mums ar ir līdzīgs ceļojums..ārsts un zoo :)
Anonīms teica…
tagad skaidrs, kam tu esi pieskaņojusi savu matu krāsu - saviem mīluļiem.