Iedod padzerties!

Cik daudz internetā ir redzētas dažādas dīvainības mājdzīvnieku uzvedībā! Arī mūsu Murim Minkam Elliņam ir sava īpatnība. Viņš parasti nedzer ūdeni no bļodiņas kā to dara citi kaķi. Viņš ķepā iesmeļ ūdeni un tad no tās dzer! :)




Mazajā kaķa galviņā jau mēs tāpat neielīdīsim un neuzzināsim, kādēļ viņš tā dara, bet viendien ienāca prātā doma. Muri neaudzināja kaķu mamma, jo tās saimnieki bija lēmuši savādāk. Muri audzināja labais kaķu tētis- vetārsts, kurš izglāba mazos kaķus no nāves. Un sākumā viņi dzīvojās veterinārajā klīnikā būrītī. Nu tad lūk, es iedomājos, ka Muris redzēja šādu skatu- pienāk pie būrīša vetārsts brīvā brīdī, rokā kafijas krūze, paskatās, apprasās, kā mazajiem iet... Tad nu Muris nolēma, ka lai padzertos, kaut kas jātur rokā... :) :) 

Ko dīvainu vai neierastu dara jūsu mājdzīvnieki? 



Komentāri

Arta teica…
manai patīk dzert ūdeni no krūzēm. Ja būšu ielējusi sev krūzē ūdeni sev, būšu atstājusi to bez uzraudzības kaķim pieejamā vietā, tad pēc brīža manā krūzē būs ne tikai ūdens, bet arī kaķa galva :D
Irēna teica…
Tā varbūt ir lieta, kas iedzimst...? Mona dzer no krāna un viņas mamma tāpat darot...
Sarkanā Biete teica…
Man ne suns, ne kaķis (abi jau suņu-kaķu paradīzē) neko tādu nedarīja, bet pazinu vienu suni, kurš, saimniekam neredzot, no viņa krūzītes dzēra kafiju. Un pēc tam gāja kā uzvilkts:)
Aija Elliņa teica…
Es arī zinu vienu taksi, kas brokastīs dzēra ''vieglu kafiju ar pienu'' :D
Elīza teica…
mans kaķītis dzer no krūzītes, pašam savas. Krūze stāv uz plauktiņa, ne blakus ēdienam. Tas gan sākās no tā, ka mincim patika padzerties no cilvēku krūzītēm:)
Betija Vuu teica…
man jau liekas tikai normāli, ka kaķiem interesē padzerties no visiem iespējamajiem traukiem :) cik man lopu ir bijuši, visiem tāda interese. pašlaik topā ir spainis, kurā tiek gatavots ūdens akvārijam. liekas, ka kaķis tajās dienās izdzer nedēļas normu, jo, cik paskatos, tik purns spainī :))
aa, un vēl viņam garšo banāni, bet tikai pavisam gatavi un garšīgi. un vēl burkāni ir harizmātiski. tos gan neēd, bet rīvējas, kamēr viss ir nosiekalots metra rādiusā :)
RitaGri teica…
Mūsējais savu pirmo dzīves pusgadu pavadīja saimē, kur daudz suņu, tad nu viņam bija tādas suniskas pozas guļot un sēžot. Lai cik mūsējais suns gribētu parādīt, ka viņš ir šīs mājas suns, Melderis to nemaz nerespektē, pienāk klāt un vēl mēģina pieglausties. Mazus kauliņus grauž ka tik nu!
Jā, un ūdeni patīk pameklēt un padzert no citiem traukiem.
Madara teica…
Man Sibilla tieši tāpat dzer no visiem iespējamiem traukiem ūdeni, vai tā būtu glāze, vai puķūdens. Ar ķepu pamērcē un aplaiza. :D
Anonīms teica…
kāds mīļš dzīvnieciņš, vienīgi šādi dzerot viņam maz tiek
Sigita teica…
Kaķis - ciemiņš(šad tad iešmauca mūsu dzīvoklī) gar ūdens trauciņu tikai noostījās, taču bezbailīgi (un reizē uzmanīgi) padzērās no trauka ar peldošām, degošām svecītēm:)
Mūsu pirmajam sunim ļoti garšoja granātābola sēkliņas. Viņš mājās nekad neēda maizi, bet vienmēr diedelēja no kaimiņtantes, kad tā šādu kārumu nesa savām aitām. Kādam citam patika svaigi burkāni un mielošanās ap ogu krūmiem, tajā pat laikā viņam negaršoja kartupeļi nekādā veidā.
Aija Elliņa teica…
:) vai nav sirsnīgi stāsti?
Anonīms teica…
Cik tie dzīvnieciņi ir forši :) Manas vīramātes suns bija kā traks uz alkoholu. Tiklīdz tika attaisīta alus bundžiņa, viņš bija klāt. Un ne tikai alus. Arī vīns bija viņa iemīļotais dzēriens. Kā traks varēja laizīt pāris nopilējušas pilītes :)
Un to viņi atklāja, sēžot kopā ar draugiem dārzā. Pēkšņi viņas vīna glāze (kurai bija jābūt pilnai) bija tukša. Un tā pāris reižu, līdz... viņī dzirdēja jokainu skaņu - izrādās suns dzer :D