Saulgriežos sapņus ķert...


Sen nebijām ar puikām darījuši kopīgu rokdarbus. Jo skolas laikā dienas ritms sasteigts, jo mājturības stundās viņi gana daudz nodarbojas ... ar sievišķīgiem rokdarbiem (vismaz man tā šķiet), jo nu jau tuvojas tas vecums... nu jūs zināt  kāds- kad gribas to, ko pašam gribas :). 

Te radās doma, ka vajag omai  dzimšanas dienā sapņu ķērāju uzdāvināt, lai labāki sapņi! :)

Izrādījās, ka arī mazā bērna lācītim vajag un lielajam bērnam- pašam vajag.  Lācītim dažādi sapņi rādoties, vajagot noķert. Bet lielais bērns pavisam interesanti sapņu ķērāju būtību iztulko- kur ieķerties nomoda sapņiem, lai neaizmirstas un nepazūd! 



Kad darbojies ar pavisam mazu bērniņu kopā, priecājies, ka viņš attīsta pirkstiņus, fantāziju un pacietību. Kad darbojies ar lielākiem bērniem, paralēli sanāk arī sarunas par šo un par to. Un tas ir pats labākas! 

Esiet kopā! 


Komentāri

Anonīms teica…
cik skaisti, es tagad arī nopietni nodarbojos ar šo lietu, jo nevaru vairs izturēt nakts murgus, nez no kā tas - no vecuma vai no zālēm vai no kādām agrāk nesakārtotām lietām?
Aija Elliņa teica…
Nu re kā pati atbildēji uz savu jautājumu! :) bet jā, noteikti uztaisi sapņu ķērāju, tā ir laba lieta! :)
Anonīms teica…
man jau ir sagatave no klūgas, jāgaida,lai nokalst
wizble teica…
jā..tā ir laba un piņķerīga nodarbe ar lieliem puikām..mēs pērnvasar' tinām..var ielūkoties kādi mums sanāca ;) http://wizble.blogspot.com/2013/06/ehvasara.html