Ilzei Lipskai speciāli :)

Ar lielu prieku vienmēr lasu blogu www.absolutsed.lv, apbrīnoju Ilzes enerģiju un iedvesmu visās jomās. Dažreiz Ilze arī iepazīstina mūs ar kādu derīgu rīku virtuvei. Kā piemēram šo

Bet vienreiz, kad izdomāju, ka man par katru cenu jāuztaisa  ''svaigēdāju (cukini) spageti'', kurus man ļoti kārojās, ienāca prātā doma, ka arī manā virtuvē ir viens rīks, ar kuru varētu izlīdzēties šajā jautājumā. Nopērkams Centrāltirgū, pie tirgotājiem, kas mūždien sarīvējuši uz galdiem kaudzēm burkānu, lai demonstrētu savu tirgojamo rīvju īpašības. Šo rīvi viņi dēvē par rīvi korejiešu burkānu rīvēšanai. Nu tad lūk- 


Rīvēts cukini-


Rīvēti burkāni-


Viss kopā. Bet tas nenozīmē, ka man negribas arī Ilzes ieteikto ''spēļmantiņu'' :). 


Olīveļļa, citrona sula un ķeltu jūras sāls pa virsu... nevaru iedomāties neko vienkāršāku un garšīgāku! :) 

Paldies, Ilze, par iedvesmošanu!


Komentāri

Anna teica…
Baigi labs verķis un salātus arī gribu- es šodien vēl bez pusdieniņām ;)
Ilze Lipska teica…
PALDIES! Super! Tiešām ideāli! Kāpēc es šiem rīvētājiem metu līkumu, nesaprotu.... :D
Ilze Lipska teica…
Un paldies par labajiem vārdiem, Aijiņ. abpusēji. Tevi apbrīnoju, jo man pašai rokdarbiem neatliek laika. :) Tev zelta rokas!
Aija Elliņa teica…
Paldies, paldies!:)
Sigita teica…
Es tāpat kā Ilze, nezinkāpēc (zinu, zinu, pašam tirgum metu līkumu, škiet viena cigarešu pārdevēju un kabatzagļu paradīze:)), metu rīvētājiem līkumu:) Šādu agregātu pat ievērojusi neesmu!
Aija Elliņa teica…
Jā, Sigita, šī vieta nav arī mana ''stihija'', bet nu šādu agregātiņu tur reiz iegādājos :), jo lai arī kādi virtuves kombaini man nav bijuši, neviens neprot šādā veidā sarīvēt :)
Ilze Lipska teica…
Man šķiet, tie rīvētāji ir visos gadatirdziņos. Vai tik Straupes tirdziņā ar nebij. Nākamreiz piestāšu, paskatīšos, kas šiem ir.