Soma sev


Viendien šuvu somas. Kaut kā paguru no tā visa, mazliet nogarlaikojos (nu pavisam nedaudz, uz kādām 5 minūtēm :) )... sanāca kļūda. Virsējo detaļu ar skaisto pasta zīmodziņu (vismaz es to kā tādu redzu) uzšuvu ar vīli uz labo pusi. Ko nu? Domāju, jāturpina šūt, gan jau kaut kas izveidosies. Sāku apšūt ar roku maliņas- ar sarkano diegu. Tad vēl kādu rakstiņu ar zaļo diegu. Tad nospriedu, ja nu veidojas  tāds kā bohostils, tad lai ir uz pilnu klapi. Atcerējos par sūnu zaļajām krellēm, šuvu tās arī klāt. 

Tā nu divus pilnus gadus pēc maisauduma somu šūšanas sākuma, esmu tikusi pie savas somas. Zinu, zinu, ja kaut ko darini, noteikti nepārtraukti jālieto savas lietas un visiem jāreklamē (vismaz tādu viedokli esmu dzirdējusi)... bet man tā nekad nav izdevies. Kurpnieks bez kurpēm. :)





Komentāri

Madara teica…
Piekrītu par kurpnieku bez kurpēm. Cik man tā nav gadījies, ka visiem citiem, tik ne sev :D
Soma pa smuko.
Anonīms teica…
nu soma ir vienkārši brīnišķiga, redzēju to dabā, un tas pītais rokturis, viss tik saskanigi un skaisti. APSVEICU ar kārtējo veiksmi
Līdaciņa teica…
Nācās meklēt google, kas ir boho stils.
Skaisti. Man patīk boho. :)
Sigita teica…
Dzīve, protams, rādīs, bet man šķiet, ka par šo Tu saņemsi komplimentus vēl un vēl:)
L.K. teica…
Kolosāla soma! Man parasti šāda stila lietas nepiesaista, nu vismaz savai garderobei šķiet neiederīgas. Taču šī soma mani ļooooti uzrunāja! :)
Aija Elliņa teica…
Paldies, paldies! :)