Tapiokas pudiņš


Garšīgs, viegli un ātri top gatavs- tapiokas* pudiņš.

Ņemu pusi glāzes tapiokas graudiņu un 2 glāzes ūdens, samaisu.  Ātri uzvāru, samazinu liesmu un turpinu vārīt minūtes 10-20. Vārot maisu. 

Nedaudz atdzesēju, pievienoju kokosriekstu pienu (~ pusi vai trešdaļu bundžas), brūno cukuru vai kādu saldinātāju pēc garšas, kanēli. Ēdu ar mūsmājās ļoti iecienīto ķirbju ievārījumu, kura saldskābā garša labi sader ar pudiņa maigo garšu. 

No šāda daudzuma sanāk kādas 3 porcijas saldā ēdiena. 


* Tapioku pērku lielveikalā Stockmann. 



Komentāri

Irēna teica…
mmmmmmmmm, vajadzēs izmēģināt!