Kārtējās loterijas brīnišķīgais ieguvums


Tie, kas mani pazīst tuvāk, zina, ka man mūždien veicās loterijās.  Pārsvarā tādās, kas izsludinātas kādos sociālajos tīklos vai blogos. Bet šoreiz stāsts šajā sakarā ir tāds pavisam smieklīgs- pirms kāda laika pirkām bērniem un vīram apavus Rīga Plaza un ievērojām plakātu, kas vēstīja, ka, ja esi iepircies par 50 euro, tad vari izbraukt ar elektrokartiem.  Aizgājām un Blueshockrace  Kidszone un vīlāmies, jo izrādās tiem 50 euro jābūt uz viena čeka. Pat ja būs 10 čeki par 49.99 euro, izklaide ies garām. Tad ieraudzījām, ka ''facebook'' var piedalīties loterijā un vinnēt divas dāvanu kartes. 

Tā arī darījām- vinnējām divas dāvanu kartes! :) 

Vai nav jauki- vakar Rihardam bija vārda diena, bet rīt Kristianam ir dzimšanas diena. Tad nu šāda izklaide labi iederējās šajās dienās!





Kamēr zēni izklaidējās, uzzināju, ka šie elektrokartingi tiek būvēti Liepājā. Šobrīd pa trasi brauc 3 karti, bet martā būs veseli seši un pavisam jauni uzbūvēti. Uzzināju arī, ka Blueshockrace ir saņēmuši balvu  Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un   Ekonomikas ministrijas rīkotajā Konkursā ''Eksporta un inovāciju balva 2015''.

Piedevās galvenajai izklaidei ir arī elektromodelīšu kauja un datorspēle. 



Bet kā atzina zēni- elektrokartinga brauciens  tomēr bijis visspilgtākais piedzīvojums, un tas jau arī ir pilnīgi saprotams!




Paldies Blueshockrace puišiem par viesmīlību un iespēju izbaudīt ko jaunu. Lai jums veicās!




Komentāri

Anonīms teica…
ak kungs, cik kolosāli, vai mazas omītes arī var braukt, puišiem tāda kolosāla davana
Irēna teica…
pareizā mamma! ;)