Pērļu grūbas ar piedevām


... ar piedevām tādēļ, ka šī recepte panes dažādas variācijas. Šoreiz ar sēņu smaržu un garšu.

Vajadzēs-

1) palielu sīpolu,
2) diezgan lielu burkānu,
3) brūnos šampinjonus (daudzums pēc izvēles),
4) ~150 g pērļu grūbas.

Daru tā-

Sasildu pannu, uz tās eļļā lieku apcepties sasmalcinātu sīpolu un burkānu. Pēc dažām minūtēm pievienoju sēnes, nedaudz visu pasautēju. Pievienoju pērļu grūbas. Iejaucu pavisam nedaudz sēņu krēmzupas, smaržai,   no šīs sērijas (nu kādreiz taču drīkst atļauties tādu ''bezgaumību'' :) ). Pievienoju ūdeni- tā, lai visi produkti ir apsegti un, strauji uzvāru, uzlieku pannai vāku un sautēju minūtes 15-20. Kad pērļu grūbas gatavas, viss gatavs! 

Priekā! Es gribēju teikt- lai labi garšo! 




Komentāri