Muzikālais parks Jaunmārupē


Es sajūsminos par cilvēkiem, kas prot darīt savu darbu. Tai skaitā, veikt mārketingu kādam pasākumam, notikumam! Sižets TV  ''Panorāmā'', raksts Mārupes novada interneta vietnē, vairākas ''dalītas'' ziņas facebook kontos- tā vien iekārdina braukt uz Jaunmārupi un aplūkot ''Muzikālo parku''! 

Kad piebraucam, sajūtu lielu vilšanos. Šis dažus kvadrātmetrus lielais parks ir nosaukts tik pretenciozi?!!  Bet, kad paņemam rokās bungu vālītes un atskan pirmās skaņas... tad nokaunos par savām ''veltajām cerībām''. Tās tomēr ir piepildījušās! 





Te katrs sev atrod nodarbošanos un savai dvēselei radniecīgas vibrācijas. Daudz pētījumu veikti un secinājumi izdarīti par bungu ritmu un zvanu un gongu skaņu  ietekmi uz mūsu psihi. Te viss vienkopus- plus koku šalkoņa, vēja pūsmas un lapu čaboņa zem kājām. 

Ejam dabā, klausāmies zvanu skaņas Jaunmārupē un kādreiz arī Maika Oldfīlda Tubular Bells :), jo tieši par zvaniem jau bija šis stāsts!  

Skaistu rudeni, mīļie!




Komentāri

Diāna teica…
Lieliski. Un es pilnīgi nemanot no vienas saites uz nākamo attapos, ka jau trešo stundu klausos un skatos Maiku Oldfīldu, pavisam aizmirsusi, kā esmu tam uzdūrusies. :)
Anda teica…
Nemaz nezināju par tāda parka eksistenci. Paldies, ka padalījies! Būs ideja kādai brīvdienai.