Vafeļu pannā cepta piedeva pamatēdienam


Negribas saukt ēdienu par vafeli tikai tāpēc, ka tas cepts vafeļu pannā. Bet tas, ka vafeļu panna ir labs iedvesmas avots arī cita veida ēdienu gatavošanai, ne tikai saldajām vafelēm, tas ir fakts!

Vajadzēs-

1) ar mizām vārītus, nomizotus kartupeļus un burkānus,
2) nedaudz svaigus, sarīvētus, nospiestus kartupeļus,
3) nedaudz siera,
4) 1-2 olas,
5) mazliet miltu,
6) sīpolu, ķiploku, sāli u.c. garšvielas pēc garšas izjūtām.

Daru tā-

Samaļu gaļas mašīnā visas sastāvdaļas no 1) līdz 3). Pievienoju pārējās lietas. Kārtīgi samaisu.Cepu sakarsētā vafeļu pannā, kamēr zeltaini brūns.

Var ēst kā pamatēdienu ar krējumu,mērci, zaļumiem, bet var lietot kā piedevu gaļai vai citam pamatēdienam. 



Komentāri