Māksla, lupatu veikals un blogdraugu darbi pilsētā

Šodien bija tā laimīgā diena, kad tiku ''izraidīta'' no mājas, lai baudītu ilgi kāroto brīvību. Un kur tad to brīvību baudīsi, ja ne Rīgā? :)

Tad nu gribēju jums pastāstīt par trim interesantām lietām, ko šodien redzēju.

Pirmā- biju galerijā Istaba, kurā aplūkojama Agneses Bules izstāde ''Latviešu sapnis''. Darbi atstāja uz mani pozitīvu iespaidu. Visnotaļ jūtamā humora deva, kas raksturo visus darbus, lika arī man pasmaidīt un galeriju pametu jauki ''uzlādējusies''.

Attēls no interneta vietnes http://www.rsu.lv/zinas-un-notikumi/zinas/rsu-viesosies-agnese-bule-un-latviesu-sapnis

Otrā lieta- meklējot rokturus savai topošajai adītajai somai, atklāju SIA Lunor audumu veikaliņu, kura adrese ir Avotu iela 6. Jāsaka, ka šeit ir pilnīgi viss- nopirku gan šujmašīnas adatas trikotāžai, gan rokturus somai, gan parastas lielas diegu spoles. Ir arī pogas, dzijas, izšūšanas lietas, aplikācijas utt. utt. Varbūt kādam noder.

Trešā lieta bija arī ļoti interesanta un iedvesmojoša. Ejot garām kafejnīcai- lasītavai Satori 1/4, tieši blakus veikaliņā ieraudzīju Sintijas lelles! Un te nu man jāsaka, ka šis bija tas retais gadījums, ka lelles dzīvē izskatījās vēl daudz jaukākas, priecīgākas, krāsainākas, nekā blogā. Sintija, Tu darini super lellītes!!! Un galvenais, ka Tavs neparastais rokdarbu stils bija atpazīstams pat pa gabalu! Es, protams, iegāju veikaliņā un pajautāju pārdevējai: ''Vai tās ir Sintijas lelles? '' :))))). Un bija tur ļoti jauki uzkavēties un patērzēt ar pārdevēju vienkārši tāpat! Šī noteikti būs vēl viena vieta, kur iegriezties, lai papriecātos par citu rokdarbnieču jaukajiem darbiem un vismaz uz mirkli aizmirstu par ikdienas steigu.

Komentāri

Irēna teica…
pirmā mirklī domāju, ka tie latvieši nes laivu:))
Aija Elliņa teica…
:))) nu tur visādi labi bija- latvietis uz zaļa zara... vai latvietis iet dillēs... utt. :))))
Sveika... ienāc lūdzu pēc dāvaniņas ))))
http://manapasaulite.blogspot.com/2011/03/davanina.html
Aija Elliņa teica…
Paldies, Inese, ienākšu!
SiStro teica…
Paldies, Aija, par jaukajiem vārdiem un reklāmu! :D
Veikaliņš "5 vēji" ir viens no tiem, kuru neesmu atskaitījusi no lielā sadarbības partneru pulka. Veikaliņā var atrast daudzu latviešu darboņu radītās lietas un tur strādā ļoti laipnas meitenes!
Aija Elliņa teica…
Ā, re, tagad zināšu nosaukumu, jo vakar steigā pat nepiefiksēju, kā sauc veikaliņu! :) Tiešām jauka vieta un jauki darbi!
Anonīms teica…
nu jauki pavadīta diena un vēl daudz jaunumu informācijai.PALDIES!