Mūzikla ''Agrā rūsa'' noskaņās

Foto no Valmieras teātra interneta mājas lapas


Šodien Rīgā, Kongresu namā noskatījos latviešu Loida Vēbera Jāņa Lūsēna mūziklu ''Agrā rūsa''. Paldies vecākiem par izrādes biļeti!

Tā kā savulaik Jāzepa Mediņa mūzikas vidusskolā mācījos flautas, nevis mūzikas teorijas nodaļā, recenziju uzrakstīt nevarēšu, taču teikšu, ka izrāde man patika. Lai gan Valmieras teātra un Jāņa Lūsēna interneta mājas lapas vēsta, ka šī bija viena no pēdējām sezonas izrādēm, varat vēl paspēt uz divām izrādēm Valmierā, 21.maijā.

Dzīvā mūzika, profesionāli dziedātāji galvenajās lomās (piedodiet, mīļie aktieri!) un skaistas Lūsēna melodijas padarīja šo izrādi patiešām jauku! Viena pati Amber Cimbares lomā vien bija ko vērta! Nedaudz manu līdzāspārdzīvojumu mazināja un situāciju padarīja komisku Ances Krauzes mestais, pusotra metra attālumā gar Uģa Rozes galvu lidojošais nāvējošais ierocis- šampanieša dzesējamais trauks! :) bet ja būtu trāpījusi, tad jau nebūtu nākamo izrāžu! :)

Paldies izrādes veidotājiem un teikšu, ka brīvdienu noteikti ir vērts veltīt kādam izgājienam ārpus mājas! :)

Komentāri

Anonīms teica…
gribu pievienoties atsauksmei, izrāde dievīga, brīnišķigi solisti, gan profesionāļi, gan aktieri, sevišķi jāizceļ AMBER, Ērgli, burvīgs pavadījums un aranžija,arī kompānija, ar vārdu sakot lieliska brīvdienas izklaide.