''Radošuma'' konkurss Otrajā Elpā


Mīļās lasītājas un blogdraudzenes, droši vien jau daudzas redzēja šo sludinājumu Irēnas blogā, bet es arī pārpublicēju savā- 


Nezini, kur likt radošumu? Izliec to „Otrajā elpā”!

  • .
Piesakies labdarības veikala “Otrā elpa” rīkotajā lietu pārstrādes konkursā un radi jaunu, nekur neredzētu un praktiski pielietojamu priekšmetu. 

Ja Tevi tas interesē, sāc ar pieteikšanos konkursam! Sūti vārdus “ESMU RADOŠS” uz e-pastu elpa@otraelpa.lv un steidzīgi nāc izlozēt savu izejmateriālu paku, kurā atradīsi dažādus veikalam ziedotus priekšmetus (apģērbus, apavus, aksesuārus, saimniecības un interjera lietas, rotaļlietas, traukus). Dalībnieku skaits ir ierobežots! 

Ja Tev būs nepieciešami papildus materiāli, piemēram, audumi vai citi nieki, jautā mums. Dažus no tiem mēs noteikti varēsim nodrošināt, bet tu, protams, varēsi izmantot arī citus materiālus, kas pieejami pašam. 

Un tad tik sāksies brīnumi – Tev līdz 15. novembrim būs jārada neticami fantastisks priekšmets, kuru varēs praktiski pielietot arī ikdienas dzīvē. Kad gatavs – nes pie mums uz veikalu:) 

Piemēri: No sulas tetrapakām radīta iepirkumu soma. No plašu atskaņotāja - sienas pulkstenis. No vannas – krēsls utt.utjpr. 

Līdz 25. novembrim Tavu gara darbu apskatīs un novērtēs radošumu mīlošā žūrijas acs. Tiks ņemts vērā gan asprātīgs risinājums, gan darba kvalitāte, gan iespēja pielietot jauno lietu ikdienā. Labākie saņems „Otrās elpas” sarūpētas balvas! 

Un tagad pats patīkamākais – Tavu gara darbu būs iespējams iegādāties labdarības izsolē, kas norisināsies no 21. -  25. novembrim.

Esi radošs! 
No savas puses varu piebilst- piesakieties konkursam, būs interesanti! :) Varbūt atklāsiet sevī jaunu iedvesmu un radīsiet pilnīgi neatkārtojamas un neparastas lietas! Būs jautri! :) 

Komentāri

Madara teica…
es jau labprat :0 bet kā ventspilī esot var piedalīties šādā?
Aija Elliņa teica…
:( jālūdz kādam labam cilvēkam, kas mēdz būt Rīgā, ieiet Otrā Elpā un atvest Tev komplektiņu, lai vari darboties... :)