Šodien Latvijas radio 1


Vienmēr esmu teikusi, ka tik daudz  jauku cilvēku, cik esmu iepazinusi kopš sāku rakstīt blogu, neesmu satikusi  laikam pēdējo 10 gadu garumā. Arī vakar man bija interesanta tikšanās. Labdarības veikala Otra elpa Ziemassvētku rotājumu darbnīcas laikā iepazinos ar Latvijas radio 1 žurnālisti Zani Lāci. Zane bija atnākusi parunāt par pašdarinātām dāvanām un rotājumiem un kā tos veidot no otrreiz pārstrādājamiem materiāliem. Un šī tēma jau mums te ļoti daudziem ir tuva un mīļa! :) 

Tad nu mūsu nelielo sarunu varēja dzirdēt šīsdienas Latvijas radio 1 raidījumā Kā labāk dzīvot. Visus raidījumus var noklausīties arī atkārtojumā, arhīvā.  Šī pārraide sākās plkst. 9.07. 

Raidījuma lielākā daļa bija veltīta interesantai māksliniecei Ingrīdai Zāberei. Par mākslinieces izstādi varat lasīt šeit. 

Vēlreiz paldies Zanei, kas manu nesakarīgo murmināšanu pārvērta klausāmā materiālā un atkal pārliecinājos, ka ... nav viegli kaut ko darīt publiski :).

Ceru, ka drīz būšu atkal uz strīpas, jo šodien mani pilnīgi un galīgi ir pieveicis bērnu vīruss- tā ir parasti, kad viņi jau teju atveseļojušies, es krītu no kājām :).

Esiet veseli!  





Komentāri

:))) Veselība gan lai žigli nāk:)
un hmm iegõglē:) tādu lietu, kā "skuju aproce" .. pati neesmu mēģinājusi, bet pagājušonedēļ sanāca izlasīt par to un par ko nepamēģināt:)
SiStro teica…
Sveicieni ar veikumu!

Un veseļojies!!! Mēs te pamīšus slimojam jau kopš novembra sākuma :O un nevar vien beigt. Pat slimnīcā bijām... VESELĪBU!!! Lai atkal ko jauku var uzmeistarot.
Aija Elliņa teica…
Paldies, paldies, cenšos visādiem līdzekļiem atveseļoties :)
Irēna teica…
malacīte! Labi norunāji! Starp citu, tā skuju aproce ir laba lieta! Vienreiz jau pamēģināju.
Anonīms teica…
brīniēķīga , saistoša un sakarīga runa, es ar tevi lepojos!
Aija Elliņa teica…
Paldies, anonīmā māmiņa :)
Hela teica…
Noklausījos ar lielu interesi. Un tavs runājamais bija ļoti labs! Paldies, ka painformēji par šo raidījumu, citādi es klausos tikai savu radio, noteikti nebūtu dzirdējusi.
Un veseļojies!
Madara teica…
arī noklausījos ar interesi ;) un veseļojies. ;)
par tām skuju aprocēm arī esmu dzirdējusi, tik vēl nav dzīvē izmēģinātas :))