Tikai līdz 18.martam t/c Olimpia

Gribēju vēlreiz atgādināt par pasākumu t/c Olimpia un aicināt Jūs tajā piedalīties kā nu kuram ir ērtāk- ziedot nederīgas lietas, kuras kādam noteikti var noderēt vai arī piedalīties kādā no radošajām darbnīcām nedēļas nogalē. 

Atgādināšu, ka piektdien plkst. 17.00 visi laipni aicināti uz Irēnas vadīto darbnīcu, kurā taisīsim burvīgos un piemīlīgos cimdu un zeķu zvēriņus. 

Sestdien plkst. 12.00 sanākam uz nelielu, bet ļoti radošu modes pārvērtību darbnīcu. Ņemiet līdzi kādu varbūt ļoti mīļu, bet nedaudz apnikušu apģērba gabalu vai kurpes un mēģināsim tiem iedvest jaunu dzīvību! MUMS NOTEIKTI NEBŪS IESPĒJAS PILNĪGI IZĀRDĪT UN PĀRŠŪT, BET UZSKAISTINĀT GAN PAVISAM NOTEIKTI VARĒSIM! 


Svētdien plkst. 12.00 taisīsim Lieldienu dekorus- pildīsim tos ar zāģu skaidām un zāles sēkliņām.  Bet varbūt kāds grib vienkārši paņemt mīļu skaistu trauciņu, izrotāt to dekupāžas tehnikā un iesēt zālīti! Gaidām nodarbībā! 


Un vēl pēdējais atgādinājums, ka veikaliņā ir arī neliela rokdarbu tirdzniecība! Reciklētas un tamborētas un šūtas somas, blociņi, piekariņi, skaisti, krāsaini pakaramie u.c. nieciņi Jūs gaida! Viss par neticami zemām cenām. 





Komentāri

Anonīms teica…
nu kādi malači jūs esat, no sirds apsveicu un apbrīnoju, lai jūs pavada veiksme un neapdziest radošā dzirksts