Būsim prātīgi!


Sarakstoties ar Rīgas Zoodārzu savos flamingu meklējumos, apsolīju, ka pārpublicēšu pa kādai ziņai, kas viņiem ir īpaši svarīga. Un šī tēma, kurai pievērš uzmanību šis attēls (gribas pat teikt- plakāts) ir viena no tām! Izlasīsim to uzmanīgi un atcerēsimies arī tad, kad būsim zvēru dārzā!

Komentāri

Madara teica…
Piekrītu, par tādām lietām jārunā, jārunā un vēlreiz jāatgādina. Nu nesaprot cilvēki. Pārliecinājos to Zoo apmeklējumā pagājušo nedēļ. It kā pieauguši cilvēki, bet izdarās kā neaudzināti. Divas sievietes, liekas pieaugušas, saprātīgas, bet pie kaziņām lauku sētā, pa kluso saspiedušās abas kopā aplokā pie kazas un cūkas, no somas zaglīgi ņēma ārā cepumus un baroja dzīvniekiem. Ik pa laikam skatoties apkārt, ka tik kāds neierauga barojot šos. Nu ko lai saka, ar to saprašanu un prātiņu laikam nav viss kārtībā. Ja grib barot dzīvniekus, lai paņem ķieģelīti un lai brauc uz Desuciema zoo Usmā. Tā ir vienīgā vieta, kur drīkst un atļauj barot. Pārējās vietās, ja saka ka nedrīkst tad ir tabu. Bet cilvēkiem skaidro vai neskaidro ..... skumji.
Aija Elliņa teica…
Jā, Madara, būs daļa cilvēku, uz kuriem šie plakāti neiedarbosies... bet cerams, ka kādai daļai tas tomēr noderēs un ''aizķersies''
Anda teica…
Es arī vēl brīvdienās nolūkojos, kā, par spīti visiem plakātiem pie teju katra būra, dzīvnieciņi tiek cienāti ar dažnedažādu pārtiku.
Pat tajās vietās, kur tas ir atļauts (un ir speciāli barības automāti) ir žēl skatīties uz, piemēram, pārbarotām kaziņām.