Pati sev dizainers

Esam tak lasījušas un dzirdējušas, ka iepirkšanās ''nodzen'' stresu. Šopings, tā teikt... Man jau gan liekas, ka mūsu platuma grādos ir otrādi- iepirkšanās ļoti bieži rada stresu.

Aizej tu cilvēks ar saviem 172 cm un 44 apģērba izmēru (piemēra pēc) uz veikalu un ko tu tur saņem? Stresu! Ieslēdz televizoru vakarā, tur rāda ''Ievas pārvērtības'' un ko tu dzirdi- mājsaimniece, divu meitu māmiņa, piedalās pārvērtībās, jo ir pārāk maza un miniatūra, lai atrastu sev drēbes veikalā!!! Opā, atkal slikti! Kam tad tie veikali ir domāti? Ceru, ka vidējā statistiskā sieviete tajos atrod visu un bez stresa! :) Un tas jau tikai viens- izmēru derēšanas aspekts, bet kur vēl cena, modelis, krāsa utt.

Nu kas cits atliek kā ienirt sava skapja dzīlēs! Man jau liekas, ka ģērbšanās procesam jāsagādā prieku! Nu tad nu es ar prieku te mazliet padauzījos ar vieniem saviem pirms 10 gadiem no Ņujorkas atvestiem svārkiem. Ideāls audums dažādām pārvērtībām- ļoti staipīga, plāna trikotāža! Tad nu man sanāca vairāki ''uzmetumi''.



Tātad, divi varianti jau panākami, ja velkam to kaut kam virsū, vai arī vienu pašu.

Šādi izskatās, ja velk svārkus ''pareizā virzienā''.


Tālākie varianti ir, ja apgriež svārkus ar ''kājām gaisā'' :)






Un vēl viens modelis ar satriecošu izgriezumu mugurpusē, ja vēlaties! :)



Lūk, jauni tērpi- ātri, par velti un visi pareizajā izmērā! :) Jauku fantazēšanu, stāvot pie drēbju skapja!

Komentāri

Irēna teica…
superidejas! Man ļoti patīk. zini, es arī neesmu iepirkšanās fane, ja nu vienīgi kādos labos second hand veikalos ... apavu pirkšana vispār ir kārtīgs stress man..
Aija Elliņa teica…
... to nemaz nepieminēju! Apavu pirkšana, man liekas, ir atsevišķa dramatiska stāsta vērta :))))

Paldies! :)
Inese teica…
… un es sevi šaustu, ka esmu pārāk izvēlīga, ka veikalos neko vairs nopirkt nevaru :). Mani jau gan vairāk tā kvalitāte atbaida – nu tāāādi fušieri, ka gluži vai jātic, ka ķīniešu bērni tumšā pagrabā šuvuši… Nu un pēc tam jau, protams, viss pārējais pavelkas: modelis, krāsa, izmērs, cena – lai tas viss apvienotos kaut kādā vienā pieņemamā veselumā, jānotiek brīnumam :)
Aija Elliņa teica…
Jā, gluži manas izjūtas, Inese! :)
Antra teica…
O jā! šie super ziedošie svārki! Apskaušanas vērti... it sevišķi toreiz... pirms 10 gadiem un vēl no paša NYC!!! :)))
Jā... es arī neradu nekādu relaksu iepērkoties... tikai kompleksus :@
Pavadot vairākas stundas kādā iepirkšanās centrā, man rodas iespaids, ka esmu vai nu pārāk izvēlīga kuce vai kaut kāds mutants ar nenormālām auguma proporcijām un sešiem kāju pirkstiem :(
Aija Elliņa teica…
:) vai, cik traki! Kaut kas jau laikam ar tiem veikaliem tomēr nav kārtībā! :D
Biene teica…
Skaisti Tev sanāk!
Mans tipiskais piemērs nāk no grūtnieces pieredzes, kad meklēju bikses uz 164cm augumu un man piedāvāja nopirkt jau toreiz par 30,-Ls un vēl atšūt....Tad radās sajūta, ka pie mums grūnieces ir tikkai no 170cm.Bet vai tamdēļ mēs nēesam sākušas orģinālus apģērbus nēsāt?Nav jau ļaunuma bez sava labuma!
Anonīms teica…
varu tikai pievienoties viedoklim par veikaliem - man tieši visas šeit uzskaitītās problēmas. bet ideja par svārkiem gan ir superīga :) man praktiskas dabas jautājums - Tu viņus kaut kā šuvi vai kā.. jeb bildes vnk ir vizuāls piemērs, ielokot tos svārkus visos minētajos veidos? jeb tie tiešām maģiski svārki, ka šādi (aigšā, lejā, uz sāniem) arī turas?
Andra
Aija Elliņa teica…
Jā, Biene, šis viss veicina mūsu ''radošumu'', tas nu ir tiesa! :)

Andra, pagaidām tikai saliku variantus uz balta fona, bet, esmu nodomājusi gala rezultātā sev sataisīt aptuveni kā uz pirmās vai otrās bildes, tur nu tiešām vajadzēs nošūt tikai vienu vīli, sašūt topu un svārkus kopā un gatavs! Bet vispār- audums ir ideāls dažādām pārvērtībām, domāju, ka nevienam variantam neko diži nevajadzētu no griezt, ne pārveidot, tikai saspraust vēlamo modeli ar topu un šūt :)

Atskaitīšos noteikti arī par SAVU gala modeli! :)
Ineta teica…
Aija, Tev nu gan darbojas fantāzija! Tik kolosālas idejas!
Personīgi man patīk tie varianti, kur svārki ir "ar kājām gaisā" :)
Aija Elliņa teica…
Jā, Ineta, tie noteikti ir tādi fifīgāki varianti ar visu to sasieto banti apakšā :)
Paldies :)
Anonīms teica…
jā svārki tiešām pateicīgi šīm visām pārvērtībām, pat grūti pateikt, kurš variants labāks, ļoti jautras krāsas.
Ilze Lipska teica…
Ak, būtu man tāda izdoma. Ja arī man kas iešaujas prātā, tad brīdī, kad ēkros pie šķērēm, kaut ko sačakarēju :(

Bet Tavas idejas super!

Arī espievienojos veikalu nīdējiem, ciest nevaru iepirkšanos.
Anonīms teica…
nu skaidrs - paldies :) es arī par tiem variantiem, kur svārki kājām gaisā. Andra
Daiga teica…
diemžēl tagad tiešām kvalitatīvu šuvumu un audumu var atrast tik labā humpalbodē. Bet, kad rokas aug no pareizās vietas un fantāzija plosās uz nebēdu, tad jau esam visskaistākās un neatkārtojamākās.