Vīriešu krekls par sieviešu blūzi



Laikam pilnīgi oficiāli varu pasludināt maiju par reciklēšanas mēnesi manā blogā. Pirmkārt, gribu izrevidēt skapi. Otrkārt, gribu nederīgo izmest, derīgo pārveidot, pāršūt, lai var valkāt. Treškārt... trešais iemesls arī ir gana nopietns, bet par to pastāstīšu aptuveni maija beigās :).

Tātad- par konkrēto blūzi. Vīramāte atveda no Taizemes savam dēliņam kreklu. Bet viņš paziņoja, ka zīda kreklu un vēl ar zaļiem zilonīšiem jau nu nekad mūžā nevilks! :D Man jau- jo labāk! :)

Ko darīju? Nogriezu apakšmalu, jo tā bija nevis taisna, bet tāda ieapaļa, kāda mēdz būt vīriešu krekliem. To izmantoju neliela volāniņa detaļai.

Piedurknes nedaudz savilku un apšuju ar atlikušo audumu no krekla apakšmalas. Izgriezu pogas un piešuvu nedaudz greznākas.

Blūze gatava! Un ja vēl atrodas rokassprādze ar zilonīti, tad komplekts arī gatavs! :)

Komentāri

Anonīms teica…
ļoti jauka blūzīte, cik labi, ka Reinim tādi niķi, arī mums kaut kas atlec
Anonīms teica…
man šķiet, ka nav īsti labi ar apakšējo malu. Tāda nepabeigtības sajūta. Vai arī blūze jānēsā iekšā biksēs vai svārkos. bet kopumā - forši.
...zinu, Jums ka nepatīk anonīmie komentāri...
Aija Elliņa teica…
... nepatīk tikai tāpēc, ka nevar atbildēt- paldies, mīļā... Marta, Kristīne, Zane, dārgais Pēteri :) par komentāru! :D

Varbūt dzīvē mazliet savādāk izskatās tās proporcijas, jo mani te mazie bērni bildē tā kā mazliet no apakšas, jāliek viņus uz krēsla :))))

Lai nu kā, paldies par komentāru!
Ineta teica…
Aija, viss ir lieliski! Neņem galvā, ar apakšmalu viss ir ok., es Tev kā profesionāls šuvējs saku. Ne visi var paveikt ko tādu :). Malacis!
Aija Elliņa teica…
Paldies, Ineta! :)
Daiga teica…
A bet - feini! Būs japarevidē vīra krekli, kamēr viņš prom :D
Es arī kāreiz esmu ieplānojusi (nepieciešamība ar' liek) reciklējumdarbiņus, pareiz ar bērndrēbēm :)Laikam maijam tāds jauks liktenis būt 'recekļa' mēnesim :D
Pai! teica…
he he, es gribēju teikt tieši to pašu, ko Daiga. Par tiem vīra krekliem - ka būs jāiemet aci vīra skapī (:
Pai! teica…
Super, Aiju! Es jau nāku katru dienu blogā un gribu jau meklēt, ko atkal interesantu esi uztaisījusi! Idejas Tev vnk super!
Aija Elliņa teica…
Paldies, Pai! man liekas, ka vīru kreklu plaukts skapī ir neizsmeļamas iedvesmas avots! :)))
Aija Elliņa teica…
Pai, man arī ļoti patīk Tavi darbi, bet es reti kad varu ierakstīt komentāru, te viena, te otra iemesla dēļ... bet tur laikam mans internets pie vainas...
Pai! teica…
Ui, Aiju, par tādiem niekiem neuztraucies! Viss taču kārtībā! :))
Madara teica…
baigi feini sanācis. man sestdien kad latvija talkoja, es ar vīru pa dzīvokli un skapi talkojām. veseli pieci maisi ar drēbēm izšķirojās ārā. daļu jau kā žurkulēns ievilku savā audumu plauktā kas ir ar potenci pārstrādei :D
Aija Elliņa teica…
Madara, mums dažām laikam vajadzētu skapi ar uzrakstu- drēbes un audumi pārstrādei :)))). Ja agrāk izmetu ar vieglu roku, tad tagad domāju- to var pārtaisīt par to un to! :)))
Madara teica…
:D jā patiesi vārdi :D
es takš sestdien talkojot pa māju vienu skapi biju tā okupējusi ka tagad vēl pēdējās lietas izspiedu vīram no tās ārā, un tagad tik manā rīcībā ar visu tikai rokdarbiem :D šis jau staigā un pukst ka priekš viņa jau vietas nepietiek dzīvoklī:D
Aija Elliņa teica…
Mums ir tieši tas pats! :D