Arī somām rudeņos gribas džemperīšus


Vispār jau nav labi darīt 5 darbus vienlaicīgi... Droši vien, ka cieš kvalitāte. Bet tā es esmu pieradusi- padsmit gadus strādāju par asistenti, kur vajadzēja atbildēt uz telefona zvaniem, kaut ko kopēt, reģistrēt, labot, ar kādu runāt, vārīt kafiju un vēl pie viena uzrakstīt bakalaura darbu, pēc tam tādā pašā stilā- divi sīkie gandrīz vienādā vecumā, abiem vajag uzmanību uzreiz... Nu tādā stilā arī turpinu.

Te Kristianam tapis priekšauts keramikas nodarbībām, lai jaunajam māksliniekam nav jāuztraucās par apģērba noķēpāšanu-


Ko seja tāda, nezinu. Domāju- nepatīk priekšauts, bet kad šodien aizmirsa to mājās, tētis dabūja skriet atpakaļ, lai paņemtu, tad jau viss kārtībā. Neliela filca aplikācija-


Tad rīt ir vajadzīgi apmetņi, lai piedalītos Miķeļdienas svētkos. Izgriezu šādus, vēl tik jāsalasa lapas un ''jānosēj'' apmetņi ar tām! :D 


Viens bija domāts kā bērza lapa, otrs kā kļavas, nezinu, vai var saprast! Ja abi gribēs vienu... tad būs slikti! :) 

Nu tad tā es te ar tām lapām darbojoties, sagribēju sev jaunu rokassomiņu. Sen man bija padomā vienu vecu somu ieģērbt džemperītī! 


Viens, divi, trīs...






... nē, nē, vēl nav gatavs!  Rudenī puķes ir obligātas! :) 


Viss, kas bija somas iekšpusē un rokturi ir atstāti veciem, jo visi somas defekti bija ārpusē. Soma ir ietērpta džemperī! :)  Piespraudīte ir pirkta Otrā elpā par 20 santīmiem, ja nemaldos. Agrāk tā bija matu gumija, tā arī atstāju ar visu gumiju akcentam. 

Soma gatava.  100 %  RE, CIK LĒTA! 

Komentāri

Irēna teica…
nu skaisti, kā vienmēr! un krāsas visam tādas latviski rudenīgas...
Cik iedvesmojoši un superīgi esi padarbojusies!Viss tik feins!Un noteikti reiz atļaušos aizņemteis Tavu ideju par tiem " lapu" apmetnīšiem!:))
Hela teica…
Nē, nu ko tādu izdomāt!!! (kur te krītošā pele?!)
Ideja ar somu lieliska!
Aija Elliņa teica…
Paldies! :)

Inese, man jau tie apmetnīši otru gadu pa galvu jaucās, neatceros, kādēļ pagājušajā gadā neuztaisīju... Tagad tik jāķibina tās lapas klāt :)

Paldies, Hela!
Madara teica…
nu superīga soma, tas priekšauts ar labais. man takš vienu dienu jāsaņemas un markusam dārziņā jāpšuj :)
Aija Elliņa teica…
Madara, es jau trešo gadu taisījos, nepaspēja bērns uz ''skolu aizlaisties'', kad sašuvu!!! :D
Inese teica…
Vareni pastrādājusi esi..Soma smuka.. Gaidu apmetnīšu gala rezultātu!!!
Anonīms teica…
jauki darbiņi, tricien tempā, ko mazais tāds dusigs, priekšauts gana labs nopietniem darbiem, soma arī skaista jaunajā ietērpā, malacis.
Aija Elliņa teica…
Paldies, ''dusmīgums'' nebija saistīts ar priekšautu un ātri pārgāja :)
Elīna teica…
soma ir super!!!!!!
Zkss teica…
Foršs priekšauts, forša soma. Apmetņus gaidam....
Inese teica…
somiņa dievīgi skaista - arī jau sen esmu nopētījusi, ka vecās somas itin viegli var apadīt vai aptamborēt, atstājot rokturus un vēl kādas detaļas... Re ka var arī apšūt :)))
Aija Elliņa teica…
Paldies, Inese! Jā, somas modelis nelika neko šausmīgi nopūlēties, ļoti labi ļāvās ''apšūties''- ātri un labi. Tikai noārdīju rokturus un tad piešuvu atpakaļ.
Inga teica…
Soma tāda ļoti mīlīga kļuvusi! :))) Gribas ņemt rokās un pieskarties - audums tāds taustei patīkams šķiet! Piespraude ziedā feini izskatās!
Re, izrādās vēl kāds darbojas ar māliem:)))) Mūsmājās Daniels iet uz keramiku.
Aija Elliņa teica…
Jā, tiešām, es arī kad paskatos uz to somu, es īsti nevaru noķert tās asociācijas, kas rodas- sūnas mežā vai kaut kas tamlīdzīgs :)
Jā, šogad Kristians sāka apmeklēt keramiku, pats gribēja, patīk! :)