Karstumizturīgs paliktnītis. 100 % reciklēts


Ja jūsu mīļotās džinsu bikses draud jau izjukt uz jums, bet tās tik un tā ir žēl izmest, tad var uztaisīt šādu reciklētu, siltumizturīgu  paklājiņu.

Vajag tikai nogriezt visas bikšu vīles un sākot no vidus, ar karsto līmi līmēt kopā tinot un veidojot apli. 

Ideja noskatīta Irēnas mājā :D. Nezinu, kādēļ viņa pati šo jauko izstrādājumu jums nav atrādījusi! Paldies, Irēnīt, par ideju! 

Vēl bija doma, ka vajag sarkanajai maliņai piešūt koka bumbulīšus, bet tad tas ir jādara savlaicīgi, kad viss vēl nav salīmēts, jo piešūt jau gatavam paliktnītim nav iespējams, jālīmē atkal ar līmi, bet man likās, ka tas nebūs glīti... 


Jaukas brīvdienas un jaunas idejas! 


Komentāri

andrasballe teica…
izskatās jau pa smuko :) man tikai praktiskas dabas jautājums - kāds šāds kopjams un vai pēc izmazgāšanas līme arī turās kopā?
Aija Elliņa teica…
Andra, diez vai, domāju, ka izlieto un izmet :) Varētu jau varbūt kaut kā mēģināt sašūt, nevis līmēt, bet tad... rezultāts nebūtu pūļu vērts :)

ā, nē, iedomājos, ka ja viņu pamazgāt ar rokām mazgājot nedeformēt, tad gan nekas neizjūk (ar mazgāšanu jau uzreiz iedomājos likšanu veļas mašīnā) :)
Irēna teica…
foršs! Nu man jau patīk, ja kāda mana ideja tiek uzlabota (un gala beigās es jau ar to ideju kaut kur nošpikoju):):)
andrasballe teica…
Nu skaidrs :) Tad gaidīšu kādu ziņu - kā šāds lietojas.. cik labi turas līme un kad pienāca gals tapt izmestam :)
Man kā reiz vienas bikses, ko šādi varētu reciklēt, tomēr tā līme man rada dilemmu.. savukārt šūt nu jā - tas tad tiešām nav tādu pūļu vērts. Bet nu smuks jau nu tiešām izskatās :)
Lenyy teica…
Ooo, ku kolosāla ideja. Vīles ir tieši tas, kas pēc džinsu bikšu sagraizīšanas paliek pāri. Un tieši šobrīd mūsmājās šāda lieta noderētu. Paldies
Aija Elliņa teica…
Lenyy, tieši tā jau parasti ir, ka vīles nekur neizlieto :)

Paldies! :)
Anonīms teica…
Tiešām jauks un galvenais, ka reciklēts:)

Kādreiz es šuvu somas no veciem džinsu gabaliņiem, tad šīs vīles sapinu pīnē un izmantoju, kā somas lences. :)
Aija Elliņa teica…
Paldies, arī laba doma! :)
Baiba teica…
Un vai tā līme, uzliekot virsū karstu, nepakūst?
Aija Elliņa teica…
Baiba, es ļoti centos līmēt tā, lai līme neiznāk ārā virspusē, centos līmēt ar plānu plānu kārtiņu. Tā, kas nav tiešā saskarē ar katlu nekūst gan, jo džinsa audums jau tomēr diezgan blīvs un biezs.