Mīksta ''mājiņa'' galda tenisa raketēm


Uzšuvu nelielu un vienkāršu futrālīti divām galda tenisa raketēm un bumbiņām. Tā kā ar galda tenisu nodarbojas divi cienījami cilvēki, tad auduma izvēlē nešaubījos- nekādu džinsu (man patīk džinss), vajag kaut ko ''pieklājīgu'' :D. Sanāca izvēlēties tādu kā pusvilnas kostīmu audumu. Odere no oderauduma un kārtīgas sintapona kārtas, lai raketītēm mīkstāka dzīve.


Aizdare ar līplenti. 


Un ja jūs domājat, ka ar galda tenisu te nodarbojas kādi jaunieši, tad- nekā. Tie ir mani vecāki! Salaspilī zāle pensionāriem par brīvu un Veselības centrā vēl var iet uz vingrošanu par 50 santīmiem stundā... Lūk tā! :) Rūpes par pensionāriem! :)

Komentāri

Inese teica…
man kaut kā pietrūkst rokturītis vai vismaz kāda cilpa, aiz kuras to paķert, dodoties uz galda tenisa izklaidēm :)))
Un tad vēl kāda aplikācija ar uzvedinošu norādi :) Un tad vēl un vēl un vēl, kamēr tai visā pazūd galda tenisa raketītes un mīkstā mājiņa kļūst par gadsimta rokdarbu projektu :D Tā bij tāda liriska atkāpe vairāk priekš manis, jo man ir tieksme visu sarežģīt līdz ārprātam. Bet "mājiņa" jau tāpat ir gana laba :)
Irēna teica…
laba lieta! noderīga
Aija Elliņa teica…
Paldies, Inese, mēģināju pierunāt tēti, ka vajag rokturus, bet viņš sacīja, ka liek šo ''mājiņu'' tikai un vienīgi savā somā un tad dodas uz treniņu... nu nevarēju tak uzbāzties ar saviem ''uzlabojumiem'' :)
Tādēļ arī sanāca tik atturīgi! :)
Drīz būs vienai citai lietai ''mājiņa'', tā gan būs izskatināta! :D
Anonīms teica…
ĻOTI LABA MĀJIŅA, SOLĪDI ATTURĪGA.
Biene teica…
Nu ļoti nopietni un mājīgi!
IB teica…
Man ar ļoti patīk, jo atturīga, un uzlabojumi to padarītu par universālu somiņu :)))!!! Superīga!!!!
Aija Elliņa teica…
Nu paldies, paldies! :)
andrasballe teica…
Smuka "mājiņa". Es gan arī uz noslieci - izdekorēt un pārdekorēt, bet nu šī tiešām tik elegante, ka pieļauju kungam gados nekas cits arī nemaz tur vēl klāt neprasās :)