Šodien Olimpiskā diena!


Vai zinājāt, ka šodien ir Olimpiskā diena? Vairāk par to var izlasīt šeit . Šī konkrētā reize nozīmīga ar to, ka tiek mēģināts ieviest (vai atdzīvināt) rīta vingrošanas tradīciju. Tie olimpiskie apļi Salaspils stadionā, ja uz bildes var saprast, ir mazie salaspilieši. Kristians ar savu bērnu dārza grupiņu arī piedalījās- vingroja, veidoja apļus un piedalījās stafetē. Starp citu, Kristiana bērnu dārza sporta skolotāja Nadežda Povasare jeb Nadīna kā bērni viņu sauc, pāris gadus atpakaļ kļuva par Gada sporta skolotāju  ikgadējā pasākumā ''Latvijas gada balva sportā''. 


Mazākās grupiņas vingroja bērnu dārza zālē.

Sportisku jums nedēļas nogali! :)


Komentāri

Irēna teica…
varens skats, malači skolotāji un audzēkņi!
Aija Elliņa teica…
Jā, jo mūsējie jau nemaz tik tuvu tam stadionam nav, tur vēl bija jānokļūst un viss jānoorganizē, malači!
Anonīms teica…
patiešām labi noorganizēts pasākums, prieks bija skatīties ar kādu entuziasmu mazie Salaspilieši darbojās un izpildīja visas komandas, paldies organizētājiem, rīta rosme - LABA LIETA
Aija Elliņa teica…
... tagad tā katru rītu, ne? :)
Inese teica…
Es tieši šodien ar puiku, kamēr tētis šogad pirmajās kolektīvajās medībās, taisāmies pēc stundu saraksta sarakstīšanas dienasgrāmatā, doties garā pastaigā pie dabas mežā!!
Aija Elliņa teica…
Ai, cik jauki, lai jums laba pastaiga! :)
spaariite teica…
mans bērns ar tur kaut kur ir tai lielajā bērndārznieku massā! Atbrauca mājās un lepni rādīja diplomu, hanteles un piespraudīti.
Aija Elliņa teica…
Jā, protams, lepni bez gala! :) Manējam vēl bija čupa čups... :D, man gan tā šķiet tāda nesportiska dāvana, bet nu labi, lai jau! :)