Salds un smaržīgs?


Nopirku Ivetas Galējas grāmatu ''Garšvielas''. Dāvanai Ziemassvētkos. Saturiski vērtīga un vizuāli skaista. Kamēr nav atdāvināta, domāju, ka kaut kas jāsagatavo no tās. Sāku ar apelsīnu liķieri. :) 

Darīju tā- karstā ūdenī nomazgāju un sagriezu mazos gabaliņos 4 apelsīnus. Liku burkā. Katlā lēju 140 ml ūdens un 140 gr cukura. Uzvārīju un pavārīju pāris minūtes. Atdzesēju un lēju pāri apelsīniem. Pievienoju 500 ml (receptē  750) degvīna un 3 zvaigžņu anīsus un 2 krustnagliņas. 

Esot jānotur 2 nedēļas, lai ievelkas... Nu nezinu nezinu, vai man izdosies! :)))))



Komentāri

Irēna teica…
Varbūt vajadzēja ieliet tādā grūti atveramā traukā?:):):)