Salds un smaržīgs?
Nopirku Ivetas Galējas grāmatu ''Garšvielas''. Dāvanai Ziemassvētkos. Saturiski vērtīga un vizuāli skaista. Kamēr nav atdāvināta, domāju, ka kaut kas jāsagatavo no tās. Sāku ar apelsīnu liķieri. :)
Darīju tā- karstā ūdenī nomazgāju un sagriezu mazos gabaliņos 4 apelsīnus. Liku burkā. Katlā lēju 140 ml ūdens un 140 gr cukura. Uzvārīju un pavārīju pāris minūtes. Atdzesēju un lēju pāri apelsīniem. Pievienoju 500 ml (receptē 750) degvīna un 3 zvaigžņu anīsus un 2 krustnagliņas.
Esot jānotur 2 nedēļas, lai ievelkas... Nu nezinu nezinu, vai man izdosies! :)))))
Komentāri