Zivju pirkstiņi... apaļīgi :)
Bērniem garšo zivju pirkstiņi. Bet es cenšos pēc iespējas izvairīties no jebkādiem pusfabrikātiem. Tad nu nākas likt lietā izdomu. Supernetto veikalā nopērkam šādu zivs malto gaļu-
Atkausēju. Pielieku vienu olu, aptuveni pāris ēdamkarotes kviešu miltu, vienu ēdamkaroti kartupeļu miltu, garšvielas pēc izvēles (šoreiz pievienoju sāli, piparus, nedaudz sīpolu un ķiploku pārslas un šķipsnu ingvera pulvera). Visu samaisu un veidoju vēlamās formas kotletītes, vai zivju pirkstiņus. Man gan tādi tukli sanāca, bet vairāk pacenšoties, iespējams arī slaidākus izveidot. Apvārtu tos rīvmaizē un uz pannas sakarsētā eļļā cepu gatavus.
Ēdam kopā ar redīsu un loku salātiem un mērci, kas taisīta no smalcinātiem tomātiem, kam pievienoti pētersīļi un dilles, pipari, nedaudz balzamiko etiķa (šoreiz) vai arī citas garšvielas pēc noskaņojuma.
Labu apetīti!
Komentāri
Protams, ka bērniem garšo dažnedažādi pusfabrikāti, salātus manās mājās berni vispār neatzīst!Vienkārši pliku gurķi gan labprāt notiesā :) Paldies par zivju pirkstiņu ideju!