Siguldas sporta centra ūdens atrakciju parkā

Foto: O.Briedis, no interneta vietnes www.aprinkis.lv

Vakar pabijām brīnišķīgā, mājīgā, bērniem un visiem citiem draudzīgā vietā- Siguldas sporta centrā. Un tur, kā izrādās, ūdens prieku baudītājus sagaida  ne tikai lielais un mazais baseins, bet arī ūdens atrakciju un atpūtas parks. Tur ir ko darīt gan pašiem mazākajiem, gan ikkatram centra apmeklētājam. Dažs no tiem (piemēram es), kas lielajos atrakciju parkos sabīstas no milzīgajām  ''trubām'', šeit var pirmo reizi iemēģināt tās! :) Ja kādam nav omas izklaidēties ūdenī- var sēdēt jaukā kafejnīcā un caur stikla sienu vērot, kā ģimene bauda aktivitātes. Protams, ir arī pirtis, baseini ar dažnedažādām masāžas strūklām, katra gaumei un noskaņojumam. 

Kā vēsta Sporta centra interneta vietne: ''Nesteidzīgu atpūtu var baudīt Ūdens atrakciju un atpūtas zonā ar divām slīdrenēm, trīs dažādām pirtīm, SPA vannu, ūdens pretstraumju baseinu, auksto vannu. Īpaši ir piedomāts arī par jaunākajiem centra apmeklētājiem – ir pieejams arī bērnu ūdensatrakciju stūrītis. Relaksētas atpūtas cienītājiem piedāvājam nesteidzīgu atpūtu sauļošanās un atpūtas zonā.''

Un tagad mans sapnis ir šāds- ja ziema mūs priecēs ar bagātīgu sniega segu, tad es braukšu uz Siguldas sporta centru, nesteidzīgi baudīšu džakuzi un skatīšos cauri stikla sienām, kā ārā lēni krīt sniega pārslas! :)  :) 





Komentāri