Atkal saku PALDIES!


Tā nu sanāk, ka otro dienu pēc kārtas publicēju ziņu, ka mani darbi, manas lietas ir aizgājušas pasaulē. Vakar tas bija stāsts par saldā ēdiena recepti blogā www.signis.lv, šodien par cimdiem, kas publicēti žurnāla ''Mājas viesis'' lappusē ''Pašu rokām''.

Liels paldies žurnālistei Ilzei Lavrinovičai un fotogrāfei Andai Krauzei, ar viņām ir ļoti jauki un patīkami sastrādāties! Šīs lietas man ir ārkārtīgi svarīgas un pilnīgi mistiskas, ka kaut kādā maģiskā veidā, caur nesaprotamām (man) tehnoloģijām un vadu mudžekļiem (lasi- internetu), mēs varam satikties un iepazīties un būt interesanti un vajadzīgi viens otram!

Protams, vienmēr izjūtu tādu kā vainas izjūtu un sajūtu, vai esmu to pelnījusi! To es mēģinu kompensēt katreiz iesakot kādu jauku rokdarbnieci jaunām žurnāla lapām. :) :) Tieši tā tapa burvīgākā publikācija par Irēnas Lauriņas zeķu un cimdu zvēriem un ceru, ka pēc šīs tikšanās ar žurnālistēm, taps arī kādas citas lieliskas rokdarbnieces darbu apraksts! Bet- par to ne vārda vēl! :)

Komentāri

Anna teica…
Urrrā! Priecājos kopā ar Tevi, Aija!
Laine teica…
Malacis! Tās pārējā rokdarbnieces tev var būt ļoti pateicīgas! ;)
Un par to, ka kāds kaut ko ir vai nav pelnījis - Aija - nav pelnījis tikai tas, kurš neko nedara!
Anonīms teica…
Apsveicu, apsveicu, apsveicu! Izskatāš, ka te viens kļūst par mediju zvaigzni! :))
Inese teica…
:) pievienojos sveicējiem - kas attiecas uz vainas apziņu, pilnīgi piekrītu Lainei - to jāatstāj tiem, kas neko nedara :)
Elīna teica…
cik jauki! Šādas lietas taču iepriecina ne tikai tevi, bet arī citus!
Aija Elliņa teica…
Ai, meitenes, mīļš paldies, gandrīz apraudājos! :) :) :) Cik Jūs visas esat jaukas!

Strādāšu vēl centīgāk! :)
Anonīms teica…
jāsaka taisni kā tajā reklāmā , tu jau sen to biji pelnījusi ar savu centību, uzcītību, atjautību un ar visām citām labajām rakstura īpašībām,APSVEICU mīļo meitiņ un lepojos ar Tevi
Aija Elliņa teica…
Paldies, mīļo māmiņ! :)
Irēna teica…
tiešām jauki! un prieks, ka ir latvieši, kas neaizmirst par savējiem...
Aija Elliņa teica…
Irēnīt, lūdzu blogā stāstiņu par to, kā bildēja Tavus zeķu cimdu zvērus! :) :)
Antra teica…
Kā simtgadīga draudzene ar pilnu atbildību piekrītu visiem un visiem apstiprinu- TU JAU SEN TO BIJI PELNĪJUSI, LAI TEVI IEVĒRO UN APBRĪNO! MĪLU TEVI, AIJU! :) Un vispār... ja Tevi pazītu tikai es viena un tikai viena redzētu tavus darbiņus, tik un tā tevi mīlētu :)
Aija Elliņa teica…
Paldies, mīļo Antriņ!

Es ierosinātu blogger veidotājiem, lai ievieš komentāros arī tādus ģīmīšus kā skaipā, lai varu visām komentētājām sūtīt bučas un apskāvienus un puķītes utt. :) :)

Paldies!
Anonīms teica…
Aija - apsveicu! Tavi pārveidotie cimdiņi tiešām ir tik skaisti, ka noteikti par tiem ir vērts rakstīt avīzē :)
Anna
Aija Elliņa teica…
Liels paldies, Anna! :)